ABBYY lanceert no-code platform Vantage 2 en AI Marketplace om digitale transformatie opnieuw vorm te geven

Nieuwe cloud-first architectuur en intuïtieve, low-code/no-code interface verhoogt gebruiksgemak

| ABBYY | 4 min | 23 maart 2021 11:07
Copyright: ABBYY
ABBYY, een Digital Intelligence-onderneming, lanceert Vantage 2, een low-code/no-code platform dat cognitieve skills biedt voor RPA-robots, automatiseringssystemen, chatbots en mobiele oplossingen. Het bedrijf lanceert ook ABBYY Marketplace, de eerste open marktplaats waar organisaties herbruikbare AI-skills kunnen ontdekken, proberen en aanschaffen. Vantage 2 en Marketplace worden aan het grote publiek voorgesteld tijdens ABBYY’s virtuele conferentie Reimagine, die vandaag en morgen plaatsvindt.

Met ABBYY Vantage 2 kunnen zogenoemde citizen developers - mensen uit de business met weinig codeerervaring - processen digitaliseren zonder daarvoor een beroep te moeten doen op de IT-afdeling. Zo kunnen organisaties hun automatiseringsstrategieën versnellen, de customer experience verbeteren, risico's verlagen en de productiviteit verhogen. De oorspronkelijke versie van Vantage werd volledig opnieuw ontworpen; Vantage 2 is gebouwd op microservices en verpakt in containers die door Kubernetes zijn georkestreerd om te voldoen aan de behoeften van een flexibele IT-bedrijfsvoering. Met een cloud-first architectuur en een intuïtieve, low-code/no-code interface maakt Vantage transformatieve technologieën zoals AI en machine learning gemakkelijk toepasbaar en inzetbaar binnen de onderneming.
image
De nieuwe ABBYY Marketplace biedt een uitgebreide online verzameling van herbruikbare technologische middelen, inclusief cognitieve skills voor het classificeren van documenten en data-extractie, ready-to-go processtromen, en kant-en-klare connectoren. Nu meer bedrijven geïnteresseerd zijn in try and buy biedt de marktplaats vooraf getrainde skills voor alle soorten documenten, zoals facturen, inkooporders, ontvangstbewijzen, leencontracten, verzekeringsclaims, vrachtbrieven en meer. ABBYY-partners kunnen ook nieuwe skills en andere technologische middelen bijdragen aan de markt of gebruiksklare middelen inzetten om automatiseringsprojecten te versnellen.

Cognigy, EXL, Kryon, Micro Focus, NICE, Pegasystems, PwC, en het Belgische RoboRana integreren Vantage 2 al in hun platforms. Out-of-the-box connectoren ontwikkeld door ABBYY zijn beschikbaar voor Alteryx, Blue Prism, en UiPath.
image

Toegankelijke oplossing voor business-analisten

“Volgens het IDC-onderzoek ‘Intelligent Document Processing Use Cases Survey’* vindt zowat de helft van de bedrijfsleiders dat het digitaliseren en transformeren van documentprocessen vooral een verbeterde zakelijke besluitvorming oplevert. Andere voordelen zijn klant- en medewerkerstevredenheid, en verbeterde accountability. Maar het tekort aan IT-middelen en de ontoereikende skills van werknemers vormen aanzienlijke uitdagingen bij het toepassen van IDP-technologieën. Dit onderstreept de noodzaak van moderne low-code platforms die een breder scala van zakelijke functies mogelijk maken en zo bijdragen aan versnelling van transformatie-initiatieven en implementaties”, zegt Holly Muscolino, Research Vice President, Content & Process Strategies and the Future of Work bij IDC. “Vantage 2 en de ABBYY Marketplace zijn goed gepositioneerd om een toegankelijke oplossing te bieden voor business-analisten, die hen in staat stelt skills op te bouwen of aan te schaffen, deze vindbaar te maken op een automatiseringsplatform, ze toe te voegen aan een robotworkflow en waarde te creëren voor hun organisatie.”

“We zien tegenwoordig een nieuw soort zakelijke gebruiker binnen bedrijven, die op zoek is naar een snellere manier om gegevens in documenten te gebruiken. Dat wordt mogelijk gemaakt door AI-ondersteunde, gemakkelijk inzetbare en kant-en-klare technologie die we skills noemen”, voegt Maxime Vermeir, Director of Customer Innovation bij ABBYY toe. “Vantage 2 biedt een volledig nieuwe user experience die de manier waarop door AI ondersteunde skills worden gecreëerd, getraind en gepubliceerd. Door zijn snelle leercurve maakt dit platform het gemakkelijk om de technologie toe te passen in veel zakelijke functies en automatiseringssystemen. Bovendien vinden gebruikers veel vooraf getrainde skills in de ABBYY Marketplace, waarmee populaire RPA-gereedschappen, BPM-systemen en conversatie-AI-chatbots inzichten kunnen halen uit de meest complexe documenten.”

"Als Technology Alliance Partner hebben we samengewerkt aan het oplossen van verschillende uitdagingen op het gebied van documentverwerking, meest recentelijk rond de SBA PPP. De technologie van ABBYY voegt de kritische vaardigheden die nodig zijn voor het begrijpen en verwerken van content toe aan Blue Prism Intelligent Automation. Vantage 2 is een goed voorbeeld van de democratisering van AI, terwijl de nieuwe out-of-the-box connectoren ons in staat zullen stellen sneller waarde te leveren aan klanten," aldus Bruce Mazza, VP van het Technology Alliances Program bij Blue Prism.

ABBYY Vantage 2 is nu beschikbaar voor early adopter-klanten en partners. Het is rechtstreeks beschikbaar via ABBYY of via een wereldwijd netwerk van partners, waaronder RPA-leveranciers, strategische system- integrators en consultingfirma’s.

ABBYY's volledige suite van Digital Intelligence-oplossingen is te vinden op www.abbyy.com/solutions/digital-intelligence.

*) Intelligent Document Processing (IDP) within Document Workflows: Adoption, Benefits, Challenges, door Holly Muscolino, januari 2021.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ABBYY
ABBYY is de wereldwijde leider op het gebied van Digital IQ voor bedrijven. ABBYY creëert een nieuwe klasse van AI-technologieën die digitale werknemers de skills bieden om zakelijke content en processen te begrijpen. Onze technologieën worden gebruikt door duizenden bedrijven in de financiële wereld, de verzekeringsbranche, transport, zorg en andere sectoren. Zij helpen organisaties slimme zakelijke beslissingen te nemen.
ABBYY and the ABBYY Logo are either registered trademarks or trademarks of ABBYY Software Ltd. Other product names mentioned herein may be trademarks and/or registered trademarks of their respective owners and are hereby recognized. 
Meer over ABBYY
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.