BrainCreators benoemt Marco de Pater als Chief Financial & Operating Officer (CFOO)

| BrainCreators | 2 min | 23 maart 2021 13:54
Afbeelding: Marco de Pater, Chief Financial & Operating Officer (CFOO) bij BrainCreators | Copyright: BrainCreators
BrainCreators, de specialist in het ontwikkelen van intelligente digitale inspecteurs op basis van AI technologie, kondigt vandaag aan dat Marco de Pater (49 jaar) is aangesteld als Chief Financial & Operating Officer (CFOO). Hierdoor zal de Pater verantwoordelijk worden voor het dagelijkse financiële- en operationele beleid binnen de organisatie. Daarnaast draagt hij bij aan de verdere ontwikkeling en groei van BrainCreators en zal hij toetreden tot het leadership team van het bedrijf.

De aanstelling van de Pater als CFOO is een logische keuze, omdat het bedrijf momenteel een transitie ondergaat van een consultancy- naar een SaaS georiënteerde organisatie. Daarnaast maakt BrainCreators een sterke (internationale) groei door, waardoor aanpassingen op zowel operationeel als financieel niveau noodzakelijk zijn. De Pater brengt circa 25 jaar ervaring in de IT-sector met zich mee op het gebied van financieel- en operationeel management. Hij heeft gedurende zijn loopbaan ruime ervaring opgedaan op het gebied van financiële en operationele processen. Zijn laatste functie was die van financieel directeur bij The Consultancy Firm (TCF), waar hij verantwoordelijk was voor het financiële beleid en de operationele processen van de verschillende business units. Marco de Pater combineert zijn professionele expertise en vaardigheden met een sterke motivatie om een bijdrage te leveren aan de financiële gezondheid en groei van BrainCreators.

“Ik ben blij dat we Marco kunnen toevoegen aan onze organisatie. Hij is een aanwinst als CFOO en als lid van ons leadership team,” aldus Jasper Wognum, CEO en medeoprichter van BrainCreators. “Hij heeft zich bewezen als aanjager van verbetering en vernieuwing. Ik verwacht dat hij ons bedrijf verder kan professionaliseren op zowel financieel als operationeel niveau, zodat wij in de toekomst nieuwe stappen kunnen zetten.”

Marco de Pater, CFOO van BrainCreators: “BrainCreators maakt momenteel een enorme groei door en ik kan niet wachten om hier onderdeel van te zijn. Daarnaast heeft het bedrijf in een relatief korte tijd een indrukwekkend platform ontwikkeld die digitale inspecteurs toegankelijk maakt. Het is nu tijd om gezamenlijk onze groeidoelstellingen te gaan verwezenlijken waarbij financiën en de operatie een onmiskenbare rol spelen. Ik kijk dan ook uit naar een succesvolle samenwerking met het hele team.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BrainCreators
BrainCreators is in 2016 opgericht door drie ondernemers die elkaar in de jaren 90 hebben leren kennen via de opleiding Artificial Intelligence aan de Universiteit van Amsterdam. BrainCreators wil met intelligente automatisering de kwaliteit van het leven verbeteren door repeterende handelingen te automatiseren. Dankzij haar BrainMatter platform kunnen organisaties snel digitale inspecteurs ontwikkelen, die direct als digitale dienst inzetbaar zijn in de fysieke wereld.
Meer over BrainCreators
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.