Avit Group breidt portfolio uit met Managed SD-WAN

ASICS EMEAR en Epson vertrouwen op Managed SD-WAN voor betrouwbare en flexibele internetconnectiviteit

| Avit | 1 min | 23 maart 2021 14:25
Afbeelding: Voordelen SD-WAN op een rijtje | Copyright: Avit
Managed Service Provider Avit Group start met het leveren van een Managed Software Defined Wide Area Networking (SD-WAN) dienstverlening. De Managed SD-WAN-oplossing van Avit stelt organisaties met een sterke geografische spreiding in staat te profiteren van veilige, voordelige en betrouwbare internetconnectiviteit op ieder gewenst kwaliteitsniveau. Ook biedt SD-WAN mogelijkheden voor efficiënt en kosteneffectief integreren van Cloud- en SaaS-applicaties. Door het combineren van Managed SD-WAN met andere (managed) diensten van Avit heeft de klant één aanspreekpunt voor de complete infrastructuur. ASICS EMEAR en Epson vertrouwen al op de Managed SD-WAN dienstverlening van Avit.

Voordelen Managed SD-WAN

Organisaties die kiezen voor Managed SD-WAN profiteren niet alleen van een flexibel en modern netwerk. Ze krijgen daarnaast beschikking over een volledig beheerd, veilig en toekomstbestendig netwerk. Ook de netwerkkosten worden sterk gereduceerd. Het beheer uit handen geven, stelt organisaties in staat om kosten te besparen en zich te focussen op de core business.

Jasper van ’t Wout, Chief Strategy Officer bij Avit Group: “De behoefte aan een Managed SD-WAN dienstverlening is groot. IT-professionals krijgen hiermee meer grip op hun netwerkomgeving. Niet alleen met betrekking tot SD-WAN neemt de vraag naar Managed dienstverlening toe. We bieden daarom steeds meer van onze oplossingen op deze manier aan. Ik kijk ernaar uit om samen met het Avit-team nog meer organisaties te kunnen ondersteunen bij hun IT-uitdagingen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Avit
Avit, specialist op het gebied van networking, collaboration, security en datacenter, verbetert bedrijfsprocessen door het ontwerpen, leveren, implementeren, integreren en beheren van IT-oplossingen. Avit beschikt over een eigen Research & Development afdeling waar innovatieve oplossingen ontwikkeld worden. Kwaliteit, kennis en innovatie staan bij Avit hoog in het vaandel. Zo is Avit ISO gecertificeerd op kwaliteit (ISO 9001), informatiebeveiliging (ISO 27001) en milieu (ISO 14001) en wordt er gewerkt volgens best practice methodieken als ITIL en Prince2. Als officieel gecertificeerd Cisco Gold –partner en Cisco Master Enterpise Networking specialist, is het bedrijf trots op zijn Cisco Transformation & Innovation Partner of the Year 2019 award en de Cisco Collaboration Partner of the Year 2019 award.
Meer over Avit
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.