De beste games van 2021

Online spelen is voor velen een van de weinige vormen van interactie met de buitenwereld op dit moment

| Ubisoft | 3 min | 23 maart 2021 16:30
Copyright: Ubisoft
Met de huidige coronamaatregelen zitten we allemaal wat meer thuis dan we zouden willen. Om thuis niet de verveling te laten overheersen richten veel mensen zich tot hun PC, Playstation of Xbox voor vermaak. Samen met vrienden online spelen is voor velen een van de weinige vormen van interactie met de buitenwereld op dit moment. Gelukkig komen er ook in 2021 weer de nodige spannende games uit waar je weer de nodige uren zoet mee bent. In deze blog lichten we er een aantal voor je toe.

Far Cry 6

Far Cry 6 van ontwikkelaar UbiSoft zal in 2021 verschijnen. In het zesde deel van de succesvolle FarCry gamereeks kruip je in de huis van guerillastrijders in de fictieve dictatuur Yara. Yara is een tropische staat waar de gewelddadige dictator Anton Castillo met ijzeren vuist regeert. Het is aan jou om samen met andere guerillastrijders een einde te maken aan de dictatuur van Anton en zijn zoon Diego. Hiervoor werk je met geïmproviseerde wapens en voertuigen. Met een release datum in 2021 speel je Far Cry 6 op de PS5, Xbox series X en huidige consoles.

Hitman 3

De Hitman serie heeft in het verleden al verschillende games gezien. Daarnaast is er ook een verfilming geweest. Hitman 3 kun je verwachten op de huidige consoles maar ook op de nieuwe generatie. Het is het laatste deel uit de zogehete World of Assassination trilogie. Leuk extraatje: Hitman 3 kun je straks ook in VR gaan spelen, wat jouw huurmoordenaar activiteiten nog een stuk persoonlijker maakt.

Horizon: Forbidden West

De opvolger van Horizon: Zero Dawn maakt zijn opwachting in 2021. In Horizon: Forbidden west ga je verder met het verhaal van Aloy en waan je je in een post-apocalyptische wereld die overspoeld is geraakt door robot dino’s. Horizon: Zero Dawn was volgens vele de beste game op de huidige generatie consoles. Dat belooft veel goeds voor Forbidden West. Forbidden West is net als Zero Dawn exclusief voor Playstations verkrijgbaar. Dit betekent dat de game zowel op se Playstation 4 als de Playstation 5 speelbaar zal zijn.

Assassins Creed Valhalla

Assassins Creed Valhalla verscheen eigenlijk al in november van 2020. Maar met het aantal uren wat je in deze game kunt stoppen verdient hij zeker een vermelding als een van de beste games van 2021. De verhaalmodus zorgt al snel voor 40 uur aan gameplay, maar voor je alle hoeken van het Verenigd Koninkrijk ontdekt hebt ben je minstens het dubbele aan uren kwijt. In Assassins Creed Valhalla speel je Eivor, een, afhankelijk van jouw keuze, mannelijke of vrouwelijke viking. In dit spel maak je de overtocht naar het Verenigd Koninkrijk om daar samen met andere vikingen je geluk te beproeven. Naast de nieuwe generatie consoles kun je Assassins Creed Valhalla voor de PS4 en de Xbox One krijgen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ubisoft
Ubisoft Entertainment is een Franse ontwikkelaar en uitgever van computerspellen. 
Meer over Ubisoft
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.