Linksys en Fortinet kondigen strategische samenwerking aan om thuiswerkers uiterst snelle en veilige verbindingen te leveren

Fortinet investeert $75M in Linksys samenwerkingsverband dat thuiswerkers van organisaties voorziet van betere connectiviteit

| Fortinet | 2 min | 24 maart 2021 11:58
Copyright: Fortinet
Linksys, wereldwijd leider in producten voor draadloze netwerken en een dochteronderneming van Foxconn Interconnect Technology (6088.HK) (“FIT”) en Fortinet, wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, zijn een strategische samenwerking aangegaan. Het doel is om de snelheid, het beheer en de beveiliging van thuisnetwerken te optimaliseren in aansluiting op de trend van thuiswerken.

Fortinet, Linksys en FIT bundelen hun krachten om connectiviteit en cybersecurity van grootzakelijke kwaliteit en ongeëvenaarde staat van dienstverlening aan te bieden aan organisaties die hun medewerkers van snelle en veilige connectiviteit willen voorzien, zodat ze efficiënt vanuit huis kunnen werken. In het kader van deze samenwerking heeft Fortinet een strategische investering van 75 miljoen dollar gedaan in Linksys, dat geavanceerde oplossingen voor routerconnectiviteit aanbiedt aan consumenten en bedrijven in alle delen van de wereld. Een vertegenwoordiger van Fortinet zal zitting nemen in de Raad van Bestuur van Linksys.

Ken Xie, de oprichter, bestuursvoorzitter en CEO van Fortinet

“Organisaties zijn massaal overgestapt op thuiswerken. Cybercriminelen maken grif gebruik van de talloze beveiligingslekken die daarmee ontstaan. Door de beveiliging aangestuurde netwerken vertegenwoordigen een strategie die netwerktechnologie en cybersecurity verenigt, van de kern van het netwerk tot de cloud en van filialen tot thuiswerkers. Organisaties kunnen daarmee het overzicht behouden op hun uiterst dynamische IT-omgeving, die optimale bescherming en tegelijkertijd een uitmuntende gebruikservaring voor het personeel waarborgen. We vinden het geweldig om samen met Linksys organisaties te helpen aan veilige en betrouwbare netwerkconnectiviteit van grootzakelijke kwaliteit voor hun thuiswerkers.”

Sidney Lu, de voorzitter en CEO van FIT Hon Teng

“Het doet ons een genoegen om Fortinet te verwelkomen als strategische partner voor de levering van veilige verbindingen voor consumenten en thuisnetwerken. Deze samenwerking onderstreept de kracht en reikwijdte van Linksys. We zien ernaar uit om een beroep te doen op de beproefde cybersecurity-expertise van Fortinet en samen op nieuwe marktkansen in te springen.”

Aanvullende informatie

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Fortinet

Fortinet (NASDAQ: FTNT) beschermt ’s werelds grootste ondernemingen, internetproviders en overheidsorganisaties. Het biedt organisaties intelligente, naadloze bescherming van hun groeiende aanvalsoppervlak en stelt hen in staat om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die aan hun grenzeloze netwerk worden gesteld, nu en in de toekomst.
Meer over Fortinet

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.