Wereldwijde leider in open source SUSE investeert in Nederland

Nieuwe digitale salesafdeling van SUSE biedt carrièremogelijkheden voor nieuwe talenten en doorgewinterde verkoop- en marketingexperts

| SUSE | 2 min | 24 maart 2021 12:31
Copyright: SUSE
SUSE, een wereldleider in innovatieve en betrouwbare open source software-oplossingen, investeert in een nieuwe digitale sales­afdeling in Hoofddorp. Met de opening van het Nederlandse kantoor wil SUSE inspelen op de aanhoudende vraag naar open source-oplossingen voor ondernemingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). SUSE is een grote speler in de wereldwijde IT-industrie en biedt een adaptable Linux-besturings­systeem, een interoperabel Kubernetes management­platform en innovatieve Edge-oplossingen waarmee klanten overal kunnen innoveren. Ondanks de aanhoudende impact van COVID-19 liet SUSE overal ter wereld een groei met dubbele cijfers zien tijdens het vierde financiële kwartaal (FY20), waarvan 27 procent groei in EMEA.

Met de nieuwe digitale salesafdeling wil SUSE nationaal en internationaal talent op het gebied van digitale sales en marketing in Nederland aantrekken om de snel­groeiende vraag naar enterprise open source-oplossingen te ondersteunen.

"We zien veel talent van allerlei nationaliteiten in Nederland, van afgestudeerden tot ervaren verkoop­experts die allemaal de digitale innovatie bij klanten willen stimuleren. De technologieën van SUSE vormen de kern van de digitale transformatie van onze klanten, terwijl ze overstappen op enterprise containerbeheer en een multi-cloud­omgeving om hun digitale transformatie te ondersteunen. SUSE-technologieën zijn erop gericht om deze transformatie zo snel en eenvoudig mogelijk te maken, de kosten te verlagen en de time-to-value te verbeteren", zegt Paul Devlin, Chief Customer Officer bij SUSE. “We willen graag onze ervaring en kennis in Nederland uitbreiden en op zoek gaan naar nieuw talent. De digitale sales­afdeling zal een integrale en internationale rol spelen bij het bieden van de beste open source-oplossingen aan onze klanten."

Vacatures junior en senior carrièreniveau

Edit Illes, Vice President Digital Sales EMEA, voegt toe: "SUSE creëert in Nederland carrière­mogelijk­heden voor starters en ervaren specialisten in de IT-branche. Diversiteit is een credo van SUSE. We bieden gelijke kansen voor iedereen en zien diver­siteit in ons bedrijf als een 'must' om te blijven innoveren." Met het kantoor in Hoofddorp worden dit jaar 60 nieuwe sales- en marketing­banen gecreëerd.

Nederlandse klanten

Al bijna 29 jaar helpt SUSE haar klanten met op maat gemaakte oplossingen voor uiteen­lopende bedrijfs­kritische computer- en IT-beheer­behoeften. SUSE is voor veel Neder­landse bedrijven een bekende specialist. Diverse klanten (van Achmea, Albert Heijn en KPN tot de Universiteit van Leiden) maken al gebruik van enterprise-grade oplossingen van SUSE.

Meer informatie over openstaande vacatures van SUSE in Hoofddorp is hier beschikbaar.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over SUSE

SUSE is een wereldleider in innovatieve, betrouwbare en enterprise-grade open source-oplossingen. We zijn gespecialiseerd in Enterprise Linux, Kubernetes Management en Edge-oplossingen en werken samen met partners en communities om onze klanten in staat te stellen overal te innoveren: van het data¬center tot de cloud, tot de Edge en daarbuiten. SUSE zet het 'open' terug in open source, waardoor klanten de flexibiliteit krijgen om innovatie-uitdagingen vandaag aan te gaan en de vrijheid om hun strategie en oplossingen morgen verder te ontwikkelen.
Meer over SUSE

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.