Gismart en Snapchat gaan langdurige samenwerking aan

Crazy Run is de nieuwste Snap-game die nu wereldwijd beschikbaar is

| Snap | 3 min | 24 maart 2021 13:58
Copyright: Snap
Gismart en Snap Inc. kondigen vandaag een cross-platform partnership aan, gelijktijdig met de lancering Crazy Run, de tweede game van Gismart op Snapchat. De twee partijen gaan elementen uit hun games integreren op elkaars platform, zo zullen er niet alleen nieuwe game-titels van Gismart op Snapchat volgen, maar zullen ook Snapchat’s welbekende Bitmojis in games van Gismart figureren, te beginnen met de game Perfect Expert 3D.

Crazy Run, de nieuwste Gismart-release voor Snap Games, is een real-time competitieve multiplayer-game waarin spelers hun eigen Bitmoji langs allerlei obstakels manoeuvreren op weg naar de finish. Gismart verdubbelde het retentiepercentage van de game, die al een soft launch zag in februari 2021, door een nieuwe feature toe te voegen waarmee Snapchatters als eerste met hun vrienden kunnen matchen voordat ze aan andere Snapchatters gekoppeld worden. Het spel is al door 7 miljoen mensen gespeeld.

Gismart was al een early adopter van Bitmoji for Games en introduceert nu de herkenbare Snapchat avatars in de game Perfect Expert 3D. Met Bitmoji for Games kunnen game-ontwikkelaars Bitmoji-avatars naar mobiele, computer- en consolegames brengen. Tijdens het testen zorgde deze integratie ervoor dat 20% meer mensen een nieuwe game uitprobeerde en verhoogden de advertentieweergaven per daily active user met 60%. Perfect Expert 3D is een simulatiespel voor het bouwen van een huis dat spelers de ultieme tools biedt om oplossingen te vinden voor veelvoorkomende onderhoudsproblemen en klusjes. De game heeft momenteel 7 miljoen unieke gebruikers, 314 miljoen spelsessies en ziet gemiddeld 3 miljoen spelsessies per dag.

De samenwerking met meerdere games toont aan dat Gismart zich inzet voor het ontwikkelen van games voor Snapchat en het insluiten van Bitmoji for Games in zijn eigen mobiele game-apps. Gismart is een van de eerste partners van Snap, en lanceerde in de zomer van 2019 zijn eerste game Color Galaxy op Snapchat. Sinds de wereldwijde release in januari 2020 heeft deze game al 41 miljoen unieke spelers getrokken, die samen meer dan 15.500 miljoen uur in de game hebben doorgebracht. Het totale aantal gamesessies is voorlopig ruim 132 miljoen met een piekaantal gamesessies per dag van 721.000 gebruikers per dag.

"Color Galaxy is een hit op ons platform met meer dan 40 miljoen Snapchatters die sinds de lancering de game hebben gespeeld,” zegt Pedro Rodrigues, hoofd EMEA Games Partnerships bij Snap Inc. “We zijn ontzettend blij met dit partnership met Gismart, niet alleen omdat we nu nog meer games aan onze community van 265 miljoen mensen die dagelijks op Snapchat zitten aan kunnen bieden, maar ook omdat we de spelervaring in Gismart's iOS- en Android-games kunnen personaliseren met onze Bitmoji Avatars.”


“Wat begon als een samenwerking voor één game, is uitgegroeid tot een langlopende samenwerking met meerdere gametitels. We zijn heel blij om Crazy Run te introduceren en we hopen dat het publiek het net zo leuk zal vinden om het te spelen als Color Galaxy.” Aldus Lana Meisak, VP, BD en Marketing Gismart.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Snap
Snap Inc. (SNAP: NYSE) is een camerabedrijf. Wij geloven dat het opnieuw uitvinden van de camera onze beste mogelijkheid is om de manier waarop mensen leven en communiceren, te verbeteren. Wij dragen bij aan de menselijke vooruitgang door mensen de gelegenheid te bieden om zichzelf uit te drukken, in het moment te leven en samen plezier te hebben.
Meer over Snap
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.