Trend Micro reikt Partner Awards 2021 uit

Vier partners beloond met een Trend Micro Partner Award

| Trend Micro | 2 min | 24 maart 2021 14:13
Trend Micro, wereldwijd leider in cloud security, heeft vandaag vier partners beloond met een Trend Micro Partner Award. De awards werden uitgereikt tijdens de jaarlijkse Trend Micro Partner Day die dit jaar virtueel plaatsvond tijdens een live stream. Voordat de awards werden uitgereikt, kregen partners uit de Benelux van Trend Micro-specialisten een update over de strategie en nieuwste oplossingen van het bedrijf.

De volgende Nederlandse partners hebben een Trend Micro Partner Award ontvangen:
  • Most Committed Partner of the Year: Flowerbed Engineering
  • Growth Partner of the Year: SoftwareONE Nederland
  • Outstanding Project of the Year: Oblivion Cloud Control, dankzij een project in de publieke sector
  • Cloud Accelerator of the Year: inQdo

“Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar waarin het belang van veilig werken en optimale bescherming tegen cyberaanvallen en datalekken ineens nóg belangrijker werd. Het was ook een jaar waarin wij ons portfolio hebben aangevuld met innovatieve oplossingen waarin de cloud een hoofdrol speelt. Onze partners, en zeker de winnaars van de awards, hebben dit goed begrepen en hebben het afgelopen jaar met ons opgetrokken om hun kennis te vergroten en toekomstvaste oplossingen te realiseren bij hun klanten”, aldus René van Loenen, Channel Manager Benelux van Trend Micro.

“De partners die dit jaar een award in de wacht hebben gesleept, hebben geweldige resultaten geboekt en daar zijn we zeer tevreden mee en trots op. We danken echter alle partners waar we op dagelijkse basis mee werken en kijken uit naar een mooie samenwerking in 2021.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Trend Micro
Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity-oplossingen, zet zich in voor een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen – zowel vandaag als in de toekomst. Door slimme toepassing van onze XGen security-strategie, leveren wij onze innovatieve oplossingen aan consumenten, bedrijven en overheden: connected security voor hun datacenters, cloud-omgevingen, netwerken en endpoints. Onze connected threat defense maakt het eenvoudig om threat intelligence te delen. Ook biedt het centraal inzicht en onderzoek om organisaties zo veerkrachtig mogelijk te maken.
Meer over Trend Micro
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.