The Best Social Awards komt met gloednieuwe categorie voor Twitchers!

Beste Twitcher is één van de nieuwe categorieën tijdens de achtste editie

| Logitech | 2 min | 24 maart 2021 14:23
Copyright: Logitech
The Best Social Awards reikt dit jaar voor het eerst een prijs uit aan Twitchers. Dit doen ze met de categorie Beste Twitcher, powered by Blue Microphones. Twitch is vooral bekend als streaming platform onder gamers, maar kent inmiddels een breder publiek door content van en voor muzikanten, make-up artists en andere creatievelingen. Gamers hebben hun eigen categorie, namelijk Beste Gamer, powered by Logitech G.

Twitch wordt steeds groter

De groei van Twitch binnen Nederland is niet te negeren, en daarom viert The Best Social Awards dit jaar de meest creatieve en originele content van dit platform. Zeker tijdens corona is het social media platform steeds relevanter geworden en zijn meer mensen unieke livestreams gaan uitzenden op Twitch. Zo heeft Twitch.tv ondertussen meer dan 1,5 miljoen unieke Nederlandse gebruikers, waarvan meer dan 250.000 het platform dagelijks gebruiken. Er wordt maandelijks zelfs voor meer dan 12 miljoen uur aan content bekeken in Nederland.

Powered by Blue Microphones & Logitech G

Blue Microphones & Logitech G adopteren de categorieën Beste Twitcher en Beste Gamer. Een logische keuze volgens Diederik Broekhuizen van The Best Social Awards: “Blue Microphones & Logitech G zijn al jarenlang toonaangevend op het gebied van streaming & gaming, om die reden zijn we dan ook extra enthousiast dat zij deze categorieën willen omarmen.”

Suggesties

Tot en met 26 maart kunnen mensen een suggestie insturen voor alle categorieën waaronder Beste Twitcher en Beste Gamer. De nominaties worden bekendgemaakt op 29 april en op 2 juni zullen de winnaars uitgereikt worden via een livestream.

Inzenden

Ook kunnen bedrijven nog tot en met 26 maart hun werk inzenden voor de business categorieën van The Best Social Awards. Hieronder vallen categorieën zoals Beste Livestream, Beste Merk op YouTube en Beste Internationale Campagne.

Achtste editie

Dit jaar vindt de achtste editie van The Best Social Awards plaats en voor de tweede keer wordt dit live uitgezonden via verschillende social media. Vorig jaar trok de audience livestream zo’n 70.000 kijkers.

The Best Social Awards wordt dit jaar ondersteund door Blue Microphones, Logitech G, SNAP, Triple8, Qmusic, Boomerang Agency en Pets Place.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Logitech

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.