Teleperformance klaar voor de toekomst van werk met Citrix

Sinds begin van pandemie kunnen ruim 250.000 medewerkers wereldwijd overal vandaan werken

| Citrix | 2 min | 24 maart 2021 16:03
Copyright: Teleperformance
Hybride werken is de toekomst van werk. Bedrijven die daar vandaag al mee aan de slag gaan, kunnen in een sterkere positie uit de pandemie komen. Zoals Teleperformance, wereldleider op het gebied van customer experience management en al 29 jaar actief in Nederland voor klanten als BOL.com en GGD GHOR. Met hun Teleperformance Cloud Campus, waarbinnen gebruik gemaakt wordt van digitale werkplek oplossingen van Citrix, heeft Teleperformance het sinds het begin van de pandemie mogelijk gemaakt voor ruim 250.000 medewerkers om wereldwijd overal vandaan te werken.

De organisatie zet de oplossingen van Citrix niet alleen in om remote werken mogelijk te maken. Met het opzetten van de Cloud Campus, en Citrix oplossingen voor digitale werkplekken als basis daarvan, voert Teleperformance niet alleen fundamentele wijzigingen door in waar mensen werken, maar ook hoe het werk gedaan wordt en zelfs door wie. Een totaal nieuwe manier van kijken naar hun werkplek-model en strategie.

Jose Guereque - Executive Vice President of Infrastructure and Chief Information Officer, Teleperformance Nearshore: "Werken van overal is niet alleen een oplossing tijdens de pandemie. Hybride werken is is vanaf nu ons permanente model. En Citrix heeft een sleutelrol als technologie partner."

Door geografische grenzen weg te nemen, heeft Teleperformance de beschikking over een groter aanbod aan talent dan ooit tevoren en daarmee een stapje voor op de competitie in de wereldwijde ‘war on talent’. Nieuwe medewerkers kunnen snel ingezet worden vanwege de cloudgedreven manier van werken, die het ook mogelijk maakt snel op te schalen en zo in te spelen op seizoens- en andere cyclisch gestuurde vraag naar hun diensten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Citrix helpt klanten de toekomst van werk opnieuw uit te vinden door de meest uitgebreide beveiligde digitale werkplek te bieden, waarin alle apps, data en diensten die mensen nodig hebben om productief te zijn verbonden worden en waar IT eenvoudig complexe cloudomgevingen kan opzetten en beheren.
Citrix Systems, Inc. Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries.  All other marks are the property of their respective owners.
Meer over Citrix
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.