Etteplan HowTo voor opstellen en distribueren van technische informatie

Soepele vertalingen, directe distributie van wijzigingen en flexibele invulling van nieuwe behoeften

| Etteplan | 3 min | 24 maart 2021 16:08
Copyright: Etteplan
Vandaag heeft Etteplan de wereldwijde beschikbaarheid van Etteplan HowTo aangekondigd. Een compleet nieuwe cloud-gebaseerde dienst voor het efficiënt opstellen, veilig hosten en op aanvraag via meerdere kanalen distribueren van technische informatie voor industriële apparatuur en andere behoeften van de productie-industrie.

Etteplan HowTo, een end-to-end service, maakt soepele vertalingen, directe distributie van wijzigingen en flexibele, andere invulling van nieuwe behoeften aan technische informatie mogelijk. Etteplan HowTo structureert digitale technische informatie en slaat deze op in de cloud, waarbij de gegevens in een interactief format worden gezet. De informatie is voor gebruikers toegangelijk via een applicatie of gebruikersinterface met de smartphone, tablet of laptop. Volledig doorzoekbare en altijd actuele technische informatie is online beschikbaar voor professionele gebruikers met een door hen gekozen apparaat.

Digitale technische informatie die als een online bron op aanvraag wordt aangeboden, verhoogt de productiviteit van monteurs, technici en specialisten bij het uitvoeren van installatie-, onderhouds- en andere veeleisende werkzaamheden over de hele wereld. Omdat aanzienlijk minder tijd wordt verspild aan het zoeken naar cruciale informatie, stijgt het percentage van geslaagde reparaties bij de eerste interventie, worden processen sneller en efficiënter en neemt de tevredenheid van zowel de werknemer als van de klant toe.

“Cloud-gebaseerde en doorzoekbare technische informatie biedt gebruikers direct een oplossing op een moment waarop zij voorheen bezorgd en gefrustreerd raakten, omdat zij geen specifieke antwoorden kregen. De eerste implementaties toonden duidelijke toename van de productiviteit bij het uitvoeren van verschillende installatie-, bedienings- en onderhoudswerkzaamheden dankzij eenvoudige toegang op aanvraag tot het juiste stukje informatie op het juiste moment,” legt Mikael Vatn, Senior Vice President Technische documentatie-oplossingen bij Etteplan, uit.

Ter ondersteuning van snellere ontwikkeling en eisen op het gebied van marktintroductietijd moet de productie van technische informatie volgens steeds strakkere planningen gebeuren, waarbij tegelijkertijd aan toepasselijke voorschriften voor verschillende markten moet worden voldaan. Hergebruik van content voor nieuwe producten en aanvulling van handleidingen met meer afbeeldingen en distributie vanuit een cloud-platform betekenen een volledige transformatie van het proces betreffende het opstellen en publiceren van technische informatie.

“Etteplan HowTo is een resultaat van vernieuwend denken en investering in het ontmantelen en het opnieuw uitvinden van het gehele proces van de productie en het gebruik van professionele technische informatie. Het belangrijkste doel was verhoging van de efficiëntie bij het opstellen, vertalen, hergebruiken en distribueren van informatie. Wij verklaren met trots dat wij ondanks de uitdagingen in de markt in staat zijn geweest een dergelijke hervormende dienst te ontwikkelen,” gaat Mikael Vatn verder.

Cloud-gebaseerde distributie van technische informatie is een stap voorwaarts in het verhogen van de veiligheid op het werk, omdat handleidingen altijd bereikbaar en actueel zijn. Bij complexe technische taken is een eenvoudig te begrijpen instructie van essentieel belang om correcte uitvoering van alle taken en processen te garanderen. De unieke analysefuncties van Etteplan HowTo leveren feedback over hoe en wanneer informatie wordt gebruikt, zodat leveranciers inzicht krijgen om zowel de informatie als het product of de dienst zelf te verbeteren.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Etteplan
Over Etteplan
Etteplan levert oplossingen voor industriële apparatuur en plant engineering, software en embedded systems, en technische-documentatieoplossingen aan wereldwijd toonaangevende bedrijven in de high tech en maakindustrie. Onze services zijn erop gericht om de concurrentiepositie van de producten, services en engineering processen van onze klanten te verbeteren gedurende de gehele product lifecycle. De resultaten van de innovatieve engineering van Etteplan vindt men terug in een groot aantal industriële oplossingen en dagelijkse producten.
Meer over Etteplan
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.