Digital Realty behaalt voor veertiende jaar ‘Five Nines’ in uptime

99,999 procent uptime bleef behouden tijdens groei digitale behoeften en overname Interxion in 2020

| InterXion | 2 min | 25 maart 2021 16:48
Afbeelding: Digital Realty’s Data Center op de Digital Dallas campus | Copyright: Digital Realty
Digital Realty heeft in 2020 wereldwijd over al zijn datacentra een uptime van minimaal 99,999 procent - oftewel ‘Five Nines’ - weten te behalen. Het is het veertiende jaar op rij dat de leverancier van cloud- en carrierneutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen dit realiseert.

De prestatie is voornamelijk bijzonder door de inlijving van Interxion in maart 2020, waardoor meer dan vijftig extra faciliteiten in elf verschillende landen in EMEA toe werden gevoegd aan PlatformDIGITAL, het wereldwijde datacenterplatform van Digital Realty. Hierdoor konden meer klanten hun IT-infrastructuur inzetten om gegevensuitwisseling en het samenbrengen van applicaties, gebruikers en de cloud te realiseren. Interxion behaalde voor de acquisitie tevens al meer dan twintig jaar een uptime van minimaal 99,999 procent.

Veerkracht en betrouwbaarheid van digitale diensten waren in 2020 – en zijn nog steeds – van cruciaal belang toen de wereld tijdens de pandemie overschakelde naar een maatschappij waarin we massaal thuiswerken. Bedrijven moesten in een rap tempo transformeren om aan de veranderende wensen en eisen van klanten te voldoen. De bedrijfscontinuïteitplannen van Digital Realty en Interxion werkten zoals gepland, waardoor wereldwijd meer dan 275 datacentra naar behoren bleven functioneren en bleven fungeren als het centrale zenuwstelsel van de digitale economie. Zakelijke communicatie, leren op afstand, online zorg, online entertainment, e-commerce en contactloze betalingen ondervonden hierdoor zo min mogelijk downtime.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over InterXion
Interxion: A Digital Realty Company, is een toonaangevende leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten en bedient een breed scala aan klanten vanuit haar datacenters in diverse Europese landen en vanuit haar datacenters wereldwijd. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Connectiviteitsproviders, Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.
Meer over InterXion
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.