Advisie grote winnaar tijdens bijzondere editie van de Exact Partner van het Jaar Awardshow

33ste editie van het jaarlijkse Partner van het Jaar-event

| Exact | 3 min | 25 maart 2021 19:58
Gewaardeerd
Copyright: Exact
Softwareleverancier Exact heeft tijdens de 33ste editie van het jaarlijkse Partner van het Jaar-event vijf partners bekroond met een onderscheiding. De grote winnaar is Advisie, dat voor het tweede jaar op rij werd gekozen tot Exact Partner van het Jaar en daarnaast ook de Focus Solutions Award in de wacht sleepte. Net als vorig jaar vond de uitreiking digitaal plaats; dit keer live vanuit de studio in Nieuw-Vennep met Humberto Tan als host én ter plaatse bij twee van de winnaars.

Een uitdagend jaar

De partner van het jaar wordt gemeten en beoordeeld op omzet, omzetgroei, customer loyalty en de ontwikkeling van new business omzet. De Partner van het Jaar Award is dus de award voor de beste allrounder in het partnerkanaal van Exact. Het IT- en consultancybedrijf Advisie scoort voor de Exact Partner van het Jaar Award hoog op deze onderdelen. “Advisie heeft ook in een lastig jaar laten zien in staat te zijn succesvol nieuwe Exact-producten in de markt te zetten, nieuwe klanten weten te binden en te groeien in omzet", vertelt Paul Ramakers, CEO bij Exact. “Een prestatie waar het zeer trots op mag zijn.”

Ook Axians viel twee keer in de prijzen. Zo namen zij de Project of the Year Award met het Joerns Healthcare project in ontvangst. Daarnaast werd Jeroen van der Zande, Management Consultant bij Axians door de jury gekozen als winnaar van de Spotlight Award, op basis van de motivaties van Exacters die hem massaal nomineerden. Een bijzondere vermelding was er voor RedAnt, die de allereerste Exact Online Partner van het Jaar Award in ontvangst nam.

Overzicht van alle winnaars:
  • Partner van het Jaar Award: Advisie
  • Exact Online Partner van het Jaar Award (de partner van het jaar in het Exact Online-reseller kanaal): RedAnt
  • Focus Solutions Award (de partner die actief de markt bewerkt met nieuwe Exact-oplossingen): Advisie
  • Customer Loyalty Award (de partner die klanten het langste aan zich bindt): ERP4U
  • New Business Award (de partner die de meeste nieuwe klanten aantrok) – AB
  • Spotlight Award (de persoon die bijzondere inzet en prestaties heeft geleverd): Jeroen van der Zande van Axians
  • Project of the Year Award (de partner met het beste ingezonden project): Axians
  • Marketing Award (de partner met het beste marketinginitiatief) – AB

Jubileum voor het partnerkanaal

De 33ste uitreiking van de Exact Partner van het Jaar Awards was niet voor het eerst online, maar was wel degelijk anders dan men gewend was. Naast de liveverbinding met de studio in Nieuw-Vennep, werden namelijk twee winnaars verrast met een fysiek, corona-proof bezoek. Dit persoonlijke aspect past perfect bij hoe het partnerkanaal van Exact is: er heerst een sterk familiegevoel en dat al 35 jaar! De award show had dan ook een extra feestelijk tintje met het zangtrio Brunettes Komproe, een piano intermezzo van Diederick Ensink, een op maat gemaakte rap, stand-up comedy én een videoverbinding met de crew, inclusief DJ-busje met danseressen en chearleaders, dat op locatie was bij de winnaars.

Paul Ramakers: “Toen we vorig jaar voor het eerst deze awards digitaal uitreikten, hadden we ons moeilijk voor kunnen stellen dat we dit jaar nog steeds in een soortgelijke situatie zouden zitten. Voor veel bedrijven en dus zeker ook voor onze partners, is het niet makkelijk geweest in het afgelopen jaar. Ik ben dan ook ontzettend trots op hun veerkracht, creativiteit en inzet. Eigenlijk hebben ze stuk voor stuk een award verdiend!”

Exact feliciteert alle winnaars en bedankt ook alle overige partners die in 2020 hebben bijgedragen aan dit bijzondere jaar.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Exact

Exact is opgericht in 1984 en heeft het hoofdkantoor in Delft. Exact ontwikkelt software voor financieel management, ERP en HR-salarisadministratie voor MKB-bedrijven. Klanten van Exact zijn vooral actief in de accountancy, productie, professionele dienstverlening, groothandel, logistiek en de bouwsector. Exact biedt het meest complete portfolio aan bedrijfssoftware voor MKB-bedrijven.
Meer over Exact

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.