Aramco Europe implementeert SAP Intelligent Enterprise

Efficiëntie van processen verbeteren en het applicatiebeheer vereenvoudigen

| SAP | 1 min | 29 maart 2021 9:29
Copyright: Aramco
Aramco Europe, een overzees filiaal van een van ’s werelds grootste geïntegreerde energie- en chemiebedrijven, heeft de cloudgebaseerde SAP Intelligent Enterprise Suite geïmplementeerd. De nieuwe oplossing verbetert de gebruikerservaring en biedt oplossingen voor finance, humanresourcesmanagement en reis- en onkostenbeheer.

Het 'intelligent-enterprisemodel’ van Aramco Europe stelt het bedrijf in staat de efficiëntie van processen te verbeteren en het applicatiebeheer te vereenvoudigen. Robuuste SAP-oplossingen helpen de finance-afdeling van Aramco Europe om vitale functies zoals portefeuillebeheer te stroomlijnen. Ook is het bedrijf hiermee beter in staat om nieuwe technologieën zoals machine learning en geavanceerde analytics toe te passen.

“Als bedrijf zijn we vastbesloten om digitaal te evolueren. Dat doen we met gerenommeerde partners zoals SAP. De oplossingen van SAP stellen ons in staat om onze klanten beter te bedienen en onze werknemers een efficiëntere werkomgeving te bieden”, zegt Talal Al-Marri, President & CEO van Aramco Overseas Company B.V.

“Het is een genoegen om te zien hoe Aramco Europe de transformatie naar SAP S/4HANA Cloud in slechts twaalf maanden tot een goed einde heeft gebracht, en dat bijna volledig op afstand”, aldus Peter Maier, President SAP Industries and Customer Advisory. “Aramco Europe is goed gepositioneerd om de beloofde bedrijfs- en werknemersresultaten te leveren.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over SAP
SAP, de Experience Company, helpt organisaties van iedere omvang en in alle branches optimaal te presteren. Met technologieën voor machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analytics veranderen onze klanten in intelligente ondernemingen. SAP verschaft mensen en organisaties gedetailleerde businessinzichten en stimuleert samenwerking waardoor ze de concurrentie voor blijven. We vereenvoudigen technologie voor bedrijven, zodat ze hun software kunnen gebruiken zoals ze dat wensen, zonder onderbrekingen. Met onze end-to-end applicatiesuite en diensten versoepelen we de bedrijfsvoering van zeer veel bedrijven en publieke organisaties. Met onze oplossingen kunnen zij zich continu aanpassen, rendabel werken en het verschil blijven maken. Ondersteund door een wereldwijd netwerk van klanten, partners, medewerkers en opinieleiders draagt SAP bij aan een betere wereld en een beter leven.
SAP and other SAP products and services as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP SE in Germany and other countries.
Meer over SAP
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.