Nieuwe TomTom GO Discover

Navigatiesysteem met groot 7-inch HD-scherm en krachtige luidspreker

| TomTom | 2 min | 29 maart 2021 10:02
Afbeelding: De TomTom GO Discover | Copyright: TomTom
TomTom, de specialist op het gebied van locatietechnologie, stelt de TomTom GO Discover beschikbaar – zijn snelste en krachtigste navigatiesysteem met een nieuw 7-inch high-definition (HD) touchscreen display met versimpelde gebruikersinterface en krachtige luidspreker voor duidelijke instructies.

Nauwkeurige wegbegeleiding

Naar het dashboard turen om er zeker van te zijn dat je de navigatie goed hebt begrepen, is vanaf nu verleden tijd. Met een enorm 7-inch HD-scherm, een uitstekende beeldhelderheid, en een krachtige luidspreker, kunnen automobilisten profiteren van duidelijke en nauwkeurige wegbegeleiding. Bestuurders kunnen veilig en vol vertrouwen op pad om Nederland te herontdekken en – zodra de richtlijnen rondom COVID-19 het toelaten – eropuit om de rest van de wereld te verkennen.

Hoogwaardige live services

De TomTom GO Discover is uitgerust met de beste navigatie en bevat de meest actuele kaarten die een navigatiesysteem kan bieden. Kaarten zijn nooit ouder dan een week en kunnen tot drie keer sneller* worden bijgewerkt via Wi-Fi®. Dankzij een nieuwe processor en meer geheugenruimte is het navigatiesysteem zeer snel en responsief.

Bestuurders kunnen hun telefoon draadloos verbinden met TomTom GO Discover via Bluetooth® en krijgen dan toegang tot de vertrouwde TomTom verkeersinformatie en hoogwaardige live services zoals flitspaalwaarschuwingen, informatie over brandstofprijzen, beschikbaarheid van parkeergelegenheid en beschikbare oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

Snelste, krachtigste navigatiesysteem

Mike Schoofs, Managing Director, TomTom Consumer: "We willen bestuurders helpen zich klaar te maken om de wereld weer te verkennen zodra de lockdowns worden opgeheven. We zijn dan ook trots op de introductie van de TomTom GO Discover. Dit nieuwe navigatiesysteem combineert ons inzicht in de behoeften van bestuurders met bijna drie decennia aan ervaring in het ontwikkelen van kaarten. Daarbij is het navigatiesysteem ontwikkeld met onze nieuwste en beste technologie. De TomTom GO Discover is uiterst gebruiksvriendelijk en gebouwd met veiligheid in het achterhoofd. Het is het snelste en krachtigste TomTom-navigatiesysteem op de markt."

De 6-inch en 7-inch TomTom GO Discover is in Europa verkrijgbaar op TomTom.com en bij geselecteerde e-tailers en in de winkel voor € 259,95 (6-inch) / € 299,95 (7-inch). De 5-inch is exclusief verkrijgbaar op TomTom.com voor € 229,99.

Zodra het kan, Go... Discover.

* Kaarten worden tot drie keer sneller bijgewerkt dan bij de vorige generatie van TomTom.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over TomTom
TomTom is de toonaangevende onafhankelijke locatietechnologie specialist, die mobiliteit vormgeeft door middel van zeer nauwkeurige kaarten, navigatiesoftware, real-time verkeersinformatie en diensten. Om onze visie van een veiligere wereld zonder files en emissies te realiseren, creëren we innovatieve technologieën die de wereld in beweging houden. Door onze jarenlange ervaring en het samenwerken met toonaangevende partners, maken we connected voertuigen, smart mobility en, uiteindelijk, autonoom rijden mogelijk.
Meer over TomTom
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.