ShareValue nieuwe Sitefinity partner van Progress

Gemakkelijke implementatie en snellere time-to-market voor klanten

| Progress Software | 3 min | 29 maart 2021 12:38
Gewaardeerd
Copyright: Progress Software
Progress, leverancier van producten voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van bedrijfsapplicaties en websites, kondigt ShareValue aan als nieuwe Progress® Sitefinity® web content management system (CMS) partner. ShareValue is actief in Nederland met meer dan 100+ klanten en ruim 65 experts, met een focus op specifieke expertises zoals Azure engineering & development, CMS development, Dynamics 365 consulting, Front-End development en Microsoft 365 consulting & development. Verspreid door het hele land werken architecten, developers en engineers bij opdrachtgevers in verschillende branches. ShareValue ontwikkelt en optimaliseert bedrijfsprocessen voor grote organisaties en voor het mkb.

Weloverwogen besluit

In juli 2020 is het team van ShareValue op zoek gegaan naar een nieuw CMS na een jarenlange samenwerking met Sitecore. Onder meer het afslanken van de partnerorganisaties gaf de doorslag om te kiezen voor een nieuw partnership. Een zorgvuldig en belangrijk proces om tot de juiste keuze te komen.
Jasper Rijkeboer, Competence Lead CMS bij ShareValue licht toe: “We hebben niet van de ene op de andere dag besloten om Sitefinity-partner te worden. Vooraf hebben we verschillende marktleiders zoals Episerver, Kentico en Umbraco tot in detail bekeken en met elkaar vergeleken. Zowel de kosten als de gebruiksvriendelijkheid speelden een grote rol, evenals het gemak van overstappen voor onze klanten. Uiteindelijk willen we die garantie kunnen bieden. Uit deze analyse bleek al snel dat Sitefinity de beste oplossing voor ons is en een uitstekend alternatief is voor Sitecore.”

De juiste ideeën

Het uitgebreide vergelijkingsproces bracht ShareValue verrassende nieuwe inzichten. “Het aanbod was enorm en uiteindelijk konden we de selectie terugbrengen tot drie namen. Zo hebben we een tijdje een opensource-pakket van Umbraco uitgeprobeerd, wat in principe erg mooi werkt. Je kunt problemen gemakkelijk oplossen, maar het biedt tegelijkertijd geen stabiele basis om op te bouwen”, vertelt Rijkeboer. “Bij Sitefinity merkten we bij de proefversie direct al het verschil omdat vrijwel alle goede ideeën van een toegewijd CMS hier terugkomen.”

Standaardisatie

Een ander voordeel van Sitefinity is de snellere tijdlijn voor de livegang van een website volgens Rijkeboer. Het gestandaardiseerde CMS zorgt ervoor dat een site gemakkelijk ontwikkeld en gelanceerd kan worden. “Bepaalde modules zijn als het ware vooraf al ingebakken. Dat bespaart een hoop tijd wanneer je de rest van de onderdelen gaat invullen en geeft een snellere time-to-market. Ook zorgt Sitefinity ervoor dat de bestaande architectuur intact blijft. Extra diensten kun je als SaaS-applicatie afnemen, wat de implementatie vereenvoudigt. Daarom biedt dat onze klanten extra gemak wanneer ze willen overstappen naar Sitefinity.”

Klaar voor de toekomst

Progress is erg trots om ShareValue als Sitefinity-partner te verwelkomen. Stephan Leferink, VP van Centraal Europa bij Progress, vult aan: “Dit partnership is een goede start van onze samenwerking met ShareValue. Zij hebben een zeer grondige vergelijking gemaakt van verschillende aanbieders. Dat de keuze uiteindelijk wordt gemaakt voor Sitefinity, bevestigt de toegevoegde waarde van onze software voor klanten. We kijken uit naar een goede samenwerking met deze nieuwe strategische partner.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Redelijk (7 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Progress Software

Progress (NASDAQ: PRGS) biedt een toonaangevend platform voor de ontwikkeling en inzet van strategische bedrijfsapplicaties. Progress stelt klanten en partners in staat om met een fractie van de inspanning, tijd en kosten moderne, impactvolle digitale ervaringen te leveren. Progress biedt krachtige tools om eenvoudig adaptieve gebruikerservaringen te bouwen voor elk type apparaat of touchpoint, bekroonde machine learning die het mogelijk maakt om cognitieve mogelijkheden te integreren in elke applicatie en de flexibiliteit van een serverloze cloud om moderne apps, bedrijfsregels, web content management en toonaangevende technologie voor dataconnectiviteit te implementeren.
Meer over Progress Software

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.