Betty Blocks organiseert no-code workshops voor IT professionals

| Betty Blocks | 2 min | 13 januari 2020 15:38
Afbeelding: No-code workshops voor IT professionals | Copyright: Betty Blocks
Voor IT professionals die de kansen van no-code software willen ontdekken, organiseert Betty Blocks deze maand een evenement: “No-code voor IT professionals”. Tijdens dit event kunnen developers direct aan de slag met het populaire no-code platform.

Volgens onderzoeksbureaus Gartner en Forrester zorgt de opkomst van no-code ontwikkelingsplatforms voor grote veranderingen in het IT landschap. Dankzij no-code en low-code platforms kunnen non-developers niet alleen zelf applicaties ontwikkelen, maar ze versnellen ook het werk van bestaande IT professionals.

No-code voor ervaren developers

Hoewel no-code platformen nog vaak worden beschouwd als tools voor citizen development, gericht op de empowerment van niet-programmeurs, brengen ze juist ook voor traditionele programmeurs grote voordelen met zich mee, stelt Betty Blocks ceo, Chris Obdam. “Nu no-code en low-code ontwikkelingsplatformen steeds meer mainstream aan het worden zijn, merk je dat ervaren developers ook de potentie van deze platformen inzien,” aldus Obdam. “Deze trend kan hun werk niet alleen veel sneller, maar ook leuker en uitdagender maken.”
No-code voor IT professionals is bedoeld om IT-ontwikkelaars meer inzicht te geven in het Betty Blocks platform, met workshops voor zowel beginners als gevorderden. Aan het eind van de avond zullen de deelnemers antwoord hebben op vragen als: Hoe werkt een no-code platform precies? Waarom wenden software ontwikkelaars zich tot no-code? En welke soorten applicaties bouwen ze ermee?

Aanmelden en meer informatie

Het workshop evenement vindt plaats op 30 januari 2020 in het hoofdkantoor van Betty Blocks. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus meld je direct aan als je wilt deelnemen! Meer informatie over het evenement vind je hier: https://www.bettyblocks.com/no-code-for-it-professionals-workshop-edition
  • Locatie: De Hub, Pettemerstraat 7, Alkmaar
  • Datum en tijd: 30 januari 2020 - 18.30 tot 22.00 (inclusief eten en drinken).

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Betty Blocks
Als 's werelds meest toonaangevende no-code platform stelt Betty Blocks bedrijven en Citizen Developers in staat om op eenvoudige wijze complexe applicaties te bouwen zonder te hoeven coderen. Betty Blocks helpt organisaties met het vinden van de juiste oplossingen door medewerkers hun eigen innovaties te laten creëren.
Meer over Betty Blocks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.