Low-code specialist Truewind betreedt de Benelux-markt

Truewind helpt organisaties bij behalen van businessresultaten met geperfectioneerde CX/UI/UX

| Truewind | 2 min | 30 maart 2021 12:23
Copyright: Truewind
Truewind betreedt de Benelux-markt om bedrijven te ondersteunen met het behalen van hun businessresultaten door middel van applicatieontwikkeling op basis van low-code. De wereldwijde leverancier van digitale oplossingen op basis van het OutSystems-low-codeplatform heeft al kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Portugal en Brazilië en werkt onder andere voor organisaties in de zorg, bankensector, verzekeringssector, automotive en retail. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van een hoogwaardige customer en user experience (CX en UX), waarmee organisaties hun businessresultaten kunnen behalen. Truewind is inmiddels al werkzaam voor een aantal klanten in de Benelux, een regio waar de behoefte aan hoogwaardige onderscheidende applicaties significant blijft toenemen.

Expertise

Er zijn veel applicaties beschikbaar en de verwachtingen van gebruikers zijn torenhoog. Voor organisaties is het cruciaal dat een applicatie volgens verwachting werkt, veilig is en met alle moderne widgets is opgebouwd. Truewind is een strategische- en ontwikkelpartner, waarmee organisaties hun digitale transformatie versnellen met behulp van moderne, toekomstbestendige, veilige en gebruiksvriendelijke applicaties. Dit vereist een hoge mate van expertise, waar Truewind onder andere over beschikt dankzij het al twaalf jaar durende partnership met OutSystems en diverse specialisaties zoals UI/UX. Dankzij de UI/UX-expertise van Truewind ontstaat er een betere customer experience, waarmee organisaties de concurrentie een stap voor kunnen zijn. Tevens worden applicaties uitvoerig getest, wat onder andere bijdraagt aan de veiligheid. Doordat de kantoren van Truewind zich in diverse tijdszones bevinden, kunnen organisaties 24/7 terecht voor applicatiebeheer. Deze kennis en expertise hebben ze al voor diverse organisaties ingezet, waaronder BMW, Jerónimo Martins (waar Ahold onder andere aandeelhouder van is), KBC Bank en Randstad.

Kansen in de markt

Willem van Enter, Vice President OutSystems EMEA: “Truewind is een prestigieuze leverancier van digitale oplossingen en behoort niet voor niets tot onze meest ervaren partners. Door de focus op UI, UX en klanttevredenheid zullen zij zich ook in de Benelux onderscheiden. Ik ben blij dat Truewind ook de Benelux-markt gaat bestormen en bedrijven in deze regio gaat helpen bij het behalen van hun businessresultaten.”

Ruud Hochstenbach, verantwoordelijk voor business development van Truewind in de Benelux, sluit zich hierbij aan: “Ik ben er trots op dat ik de organisatie in de Benelux mag gaan vormgeven. Onze expertise zorgt ervoor dat we ook in een volwassen markt zoals de Benelux een verschil maken. Daarnaast blijft de vraag naar moderne applicaties toenemen waarbij de urgentie voor een goede UI en UX toeneemt. Ik kijk ernaar uit ook in deze regio applicaties te ontwikkelen die bijdragen aan het behalen van businessresultaten.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Truewind
Truewind, een van de meest ervaren OutSystems-partners, is een wereldwijde leverancier van digitale oplossingen. Door middel van applicatieontwikkeling op basis van low-code helpt Truewind organisaties bij het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen, waarbij de focus ligt op UX, UI, nazorg en testen. Het bedrijf is onder andere actief in de zorg, bankensector, verzekeringssector, automotive en retail. 
Meer over Truewind
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.