Nuki nodigt je uit voor een zorgeloze lente buitenshuis

Nuki lanceert nieuwe aanbiedingen op combopakketten van Smart Locks

| Nuki | 2 min | 30 maart 2021 14:14
Copyright: Nuki
Met de lente in het land en de zon die schijnt, voelen we allemaal de drang om naar buiten te trekken. Nuki nodigt je daarom uit om zorgeloos van het lenteweer te genieten en geeft tijdelijk €50 korting op de Nuki Keypad Combo.

Nuki, jouw buddy om zorgeloos buiten te ontspannen

Met het Nuki Smart Lock 2.0 hoef je niet meer na te denken over je huissleutels, maar kan je je slot volledig via je smartphone bedienen. Via Bluetooth ontgrendel je het slot wanneer je thuis bent en met de Nuki Bridge kan je het slot vanop grotere afstanden bedienen. Niet zeker of de deur wel goed op slot is? Check het even in de app en wandel daarna gerust verder!

Wie graag zonder telefoon op pad gaat, kan terecht bij de Nuki Keypad, een bedieningspaneel dat eenvoudig buiten de deur wordt geïnstalleerd en waarmee je een cijfercode kan instellen. Je kan ook individuele codes aanmaken, zodat je elk gezinslid gepersonaliseerde rechten kan geven.

Wie in een (appartements)gebouw met intercom woont, kan de Nuki Opener aanschaffen. De Nuki Opener installeer je op je persoonlijke intercom zodat je de voordeur ook via de app kan openen en sluiten. De handige Ring to Open functie zorgt ervoor dat je nog makkelijker binnen kan. Stel simpelweg een tijdsslot in waarin je thuiskomt en de Nuki Opener zal de deur automatisch openen wanneer jij aanbelt.

Gepersonaliseerde toegang

Nuki maakt het mogelijk om via de app individuele toegang te verlenen aan elk gezinslid. Wanneer het Smart Lock detecteert dat een gezinslid in de buurt is, kan hij of zij binnen met de smartphone of met een enkele druk op de Nuki Fob afstandsbediening. De rechten kunnen voor een bepaalde tijd ingesteld worden en de admin kan de rechten ook ten allen tijde intrekken of aanpassen.

Genieten van de lente, het mooie weer en buitenactiviteiten zonder je zorgen te maken over huissleutels was nog nooit zo makkelijk. De Nuki Keypad Combo met het Nuki Smart Lock, de Nuki Bridge en de Nuki Keypad is gedurende een beperkte tijd met een korting van €50 verkrijgbaar op de Nuki website. Meer informatie over de korting kan je hier vinden. De actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Bovendien kunnen leden van Nuki Club een pakket van twee Nuki Fobs en een Nuki Keypad tijdelijk met een korting van 40€ krijgen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nuki
Nuki Home Solutions is een toonaangevende aanbieder van makkelijk te installeren slimme toegangsoplossingen in Europa. Eén team, één missie: "We streven ernaar bestaande toegangsoplossingen intelligenter te maken, zodat ze op termijn de fysieke sleutel gaan vervangen. We kijken ernaar uit om die uitdaging aan te gaan omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat mobiele technologieën het dagelijkse leven makkelijker zullen maken," legt CEO van Nuki Martin Pansy de missie van zijn bedrijf uit. Nuki Home Solutions GmbH werd opgericht in Graz in 2014. Na een succesvolle crowdfundingcampagne in 2015 groeide het bedrijf gestaag. Naast het ingeburgerde Nuki Smart Lock en een ruime waaier van accessoires zet Nuki zich hard in om nog slimme toegangsoplossingen verder te ontwikkelen voor een volledig sleutelloze toekomst.
Meer over Nuki
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.