Cisco biedt klanten ongeëvenaard zicht op applicaties en internet

Om kritieke problemen op te lossen binnen digitale applicaties en diensten

| ThousandEyes | 2 min | 31 maart 2021 11:36
Copyright: ThousandEyes
  • Zichtbaarheid buiten het bedrijfsnetwerk is essentieel nu hybride werken de toepassing van SaaS-, internet- en cloud-oplossingen heeft versneld
  • Cisco integreert ThousandEyes in het Cisco-switchingportfolio en AppDynamics voor compleet zicht op applicaties in het eigen netwerk en daarbuiten
  • IT krijgt nu, naast het bedrijfsnetwerk, ook zichtbaarheid in en bruikbare inzichten uit externe netwerken en diensten
Cisco kondigt vandaag nieuwe softwarematige-oplossingen aan die technologieteams ieder moment zicht bieden op wat er overal in hun netwerken en daarbuiten gebeurt. Door ThousandEyes intelligence-oplossingen te integreren met AppDynamics en Cisco's switching-portfolio, kunnen klanten beschikken over alomtegenwoordig inzicht en de mogelijkheid om kritieke problemen op te lossen binnen hun digitale applicaties en diensten.

Naarmate meer organisaties SaaS en cloud-gebaseerde diensten gebruiken om hun bedrijf flexibeler te maken, worden ze afhankelijk van netwerken en diensten die buiten hun controle liggen, zoals het internet. Hoewel ze hierover geen directe controle hebben, zijn ze wel verantwoordelijk voor de resultaten van de dienstverlening. Om deze uitdaging het hoofd te bieden, levert ThousandEyes bruikbare inzichten in externe netwerken en diensten.

“Wendbaarheid, flexibiliteit en schaalbaarheid zijn nog nooit zo belangrijk geweest, veel organisaties willen daarom de voordelen van een cloud-first omgeving”, zegt Sebastiaan de Haas, Country Lead Cloud Infrastructure & Software Cisco Nederland. “De lancering van vandaag is een mijlpaal: we bieden echte internetintelligentie daar waar en wanneer klanten die het meest nodig hebben. Geen enkel ander bedrijf kan dit niveau van zichtbaarheid en inzicht bieden.”

Sinds de overname in augustus 2020 integreert Cisco de kracht van ThousandEyes internet- en cloudintelligentie met AppDynamics Dash Studio en de Cisco Catalyst 9300 en 9400 Series.
  • ThousandEyes Network & Internet Intelligence in AppDynamics Dash Studio: combineert de netwerk- en internet performance metrics van ThousandEyes in AppDynamics Dash Studio en AppDynamics' next generation dashboarding experience. Deze nieuwe integratie biedt een gemeenschappelijke taal voor netwerk-, applicatie- en cloudteams om snel problemen te isoleren en op te lossen in het gehele digitale ecosysteem.
  • ThousandEyes Internet & Cloud Intelligence voor Catalyst 9000: nu automatisch meegeleverd met de Catalyst 9000 serie switches, biedt ThousandEyes end-to-end zichtbaarheid, van diep binnen de campus en filialen tot elke applicatie, netwerk en service buiten de directe controle van de onderneming. Klanten kunnen nu direct de bron van de applicatie-prestatieproblemen identificeren. Ook kunnen zij identificeren waar storingen optreden en de juiste teams samenstellen om deze te verhelpen, allemaal zonder extra hardware- of softwarekosten.
Deze nieuwe mogelijkheden vereisen geen nieuwe hardware en zijn beschikbaar voor klanten via software-abonnementspakketten. De ThousandEyes Intelligence in AppDynamics Dash Studio is vanaf april beschikbaar en kan worden gebruikt zonder de aanschaf van extra licenties of de inzet van extra agents. De ThousandEyes Internet en Cloud Intelligence voor Catalyst 9000 zijn ook vanaf april beschikbaar.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ThousandEyes
ThousandEyes brengt de route die applicaties en diensten afleggen voordat ze bij de eindgebruiker terechtkomen, in kaart. Het cloudplatform van ThousandEyes biedt zicht op het gehele internet en alle cloudproviders. Hierdoor krijgen bedrijven inzicht in de digitale ervaring van iedere gebruiker, applicatie, website of dienst binnen elk netwerk, zodat zij deze ervaringen kunnen begrijpen en verbeteren.
Meer over ThousandEyes
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.