tado° brengt een reeks app-functies uit voor meer gemak voor de gebruiker

Gebruikers kunnen in 2021 nog verschillende andere nieuwe functies verwachten

| tado° | 2 min | 31 maart 2021 12:35
Copyright: tado°
tado°, een van de Europese leiders op het gebied van intelligent klimaatbeheer voor woningen, kondigt een serie van nieuwe slimme verwarmingsfuncties aan die beschikbaar zijn via app updates, en via nieuwe hardware. Het betreft de volgende functies:
  • Kinderslot - Kinderen spelen graag met de slimme radiatorknoppen van tado°. Ze maken klikgeluiden en lichten op wanneer er aan gedraaid wordt. Maar wanneer het kinderslot geactiveerd is, zal tado° alle handmatige veranderingen aan de slimme radiatorknop negeren. Dit slot zorgt er dus voor dat uw verwarming blijft werken zoals gepland en zo blijft comfort en energiebesparing behouden. U hoeft zich zo dus geen zorgen te maken dat kinderen de temperatuur laten schommelen.
  • Snelle Acties - Voor wie verschillende kamers met verschillende schema’s bestuurt, zorgt ‘Snelle Acties’ ervoor dat alle kamers tegelijk bestuurd kunnen worden. Dit voorkomt dat de temperatuur in elke kamer onafhankelijk van elkaar aangepast moet worden. In de aankomende weken zal deze functie beschikbaar komen voor alle gebruikers.
  • Auto-Assist - Gebruikers kunnen hiermee de verwarmingsactiviteiten van voorgaande perioden bekijken en vergelijken in ‘Care & Protect’. Dit nieuwe inzicht kan ervoor zorgen dat gebruikers nog meer energie kunnen besparen en een beter inzicht krijgen in hun verwarmingsgedrag.
  • tado° Slimme Thermostaat Standaard - De nieuwe strakke en minimalistische standaard geeft gebruikers meer opties om een slimme tado° thermostaat, draadloze temperatuursensor of slimme airco bediening te monteren op de plek waar ze maar willen.

“Vanaf het moment dat onze producten thuis zijn geïnstalleerd, verbeteren we deze continue,” zegt Christian Deilmann, medeoprichter en Chief Product Officer bij tado°. “Gesprekken met onze gebruikers zijn belangrijk voor ons. Hun feedback geeft ons een waardevol inzicht in welke functies en oplossingen graag gezien worden, dit helpt ons om de klantervaring verder te kunnen verbeteren.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over tado°
tado°, opgericht in 2011 in München, is een van de Europese leiders op het gebied van intelligent klimaatbeheer voor woningen. Met zijn slimme thermostaten voor verwarming en koeling werkt tado° als klimaatassistent met Skills zoals Geolocatie, Aanpassing aan Weersvoorspellingen, Open Raam Detectie, Klimaatcomfort en meer. tado° de manier waarop thuis energie wordt verbruikt: tado° staat voor meer comfort, meer besparingen en meer welzijnet mee.
Meer over tado°
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.