LG start met de verkoop van ’s werelds eerste en enige oprolbare televisie

Online Pre-orders voor de LG SIGNATURE OLED R gaan van start in Nederland

| LG Electronics | 2 min | 31 maart 2021 16:37
LG Electronics (LG) start in verschillende landen, waaronder Nederland, met de verkoop van ’s werelds eerste en enige oprolbare televisie, de LG SIGNATURE OLED R. Geïnteresseerde klanten kunnen de felbegeerde tv vanaf deze week pre-orderen. De officiële site gaat live op 1 april , waar klanten ook virtueel de baanbrekende innovaties van de LG SIGNATURE OLED R kunnen ervaren. Deze unieke tv zal beschikbaar zijn in Nederland voor de retailprijs van €99.999,-.

Als ‘s wereld eerste en enige oprolbare televisie is de SIGNATURE OLED R een echt toonbeeld van exclusiviteit. Deze baanbrekende technologie herdefinieert niet alleen waartoe een tv in staat is, maar brengt ook een revolutie teweeg in de manier waarop ruimte wordt gebruikt. Het 65 inch OLED-scherm is uit één geheel gemaakt en beschikt over zelfoplichtende pixels en onafhankelijke dimregeling om een beeldkwaliteit van verbazingwekkende diepte en levendigheid te leveren. In tegenstelling tot andere tv’s, die ruimte innemen zelfs als ze uitstaan, biedt de SIGNATURE OLED R vrijheid in de ruimte door alleen te verschijnen wanneer de tv wordt gebruikt. Ieders interieur is daarmee perfect ruimtelijk en visueel in harmonie. Gebruikers kunnen hun favoriete content in de Full View-stand bekijken, discreet de sfeer in Line View bepalen of de ruimte optimaal gebruiken met Zero View.

Elke oprolbare tv wordt op bestelling geproduceerd, nauwgezet geassembleerd en afgewerkt met oog voor detail door de meest ervaren productieprofessionals in de LG fabriek in Zuid-Korea.

LG SIGNATURE OLED R maakt gebruik van een OLED-paneel dat is gecertificeerd door de Zwitserse Société Générale de Surveillance (SGS) omdat het minder luchtverontreinigende stoffen produceert, het gebruik van gevaarlijke stoffen vermindert en gemakkelijker te recycleren is. De tv maakt gebruik van 's werelds eerste Eyesafe-gecertificeerde tv-panelen die voldoen aan de lage blauwlichtemissie-eisen van het Amerikaanse Eyesafe en is tevens gunstig beoordeeld door TÜV Rheinland en Underwriters Laboratories.

Consumenten kunnen hier meer informatie vinden over de LG SIGNATURE OLED R.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over LG Electronics

LG Electronics, Inc. (KRX: 066570) is wereldwijd leider en technologische innovator op gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatiemiddelen en (smart home) huishoudelijke apparatuur. LG Electronics bestaat uit vijf bedrijfsonderdelen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solutions, Business Solutions en Vehicle Components – en is één van 's werelds toonaangevende producenten van premium OLED-televisies, smartphones, smart home-producten, airconditioners, wasmachines en koelkasten.
Meer over LG Electronics

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.