Trend Micro benoemt Pieter Molen tot Technical Director Benelux

| Trend Micro | 1 min | 13 januari 2020 17:28
Afbeelding: Pieter Molen | Copyright: Trend Micro
Trend Micro benoemt Pieter Molen tot Technical Director Benelux. In deze functie is hij technisch verantwoordelijk voor alle activiteiten in de Benelux en geeft hij leiding aan het team van sales engineers en customer service managers in de gehele Benelux-regio. Molen vervult deze functie vanaf 1 januari 2020 vanuit het EMEA Hub-kantoor van Trend Micro in Amsterdam.

Voordat Molen startte bij Trend Micro was hij binnen de IT sector werkzaam in diverse functies op het gebied van informatie- en cybersecurity. Zo was hij werkzaam bij o.a. Dimension Data (NTT) als Director Consulting and Project Services en in verschillende pre-sales en advies rollen bij Unisys, Ubizen, DATAD en Ordina. Molen heeft Leadership Development Programs gevolgd bij zowel IE business school Madrid als bij Nyenrode.

“We zijn verheugd met de aanstelling van Pieter Molen als Technical Director Benelux en verwelkomen hem ook van harte in het Benelux management team”, aldus Steven Heyde, Regional Director Benelux van Trend Micro. “Met deze aanstelling zetten we een nieuwe stap in het versterken van lokaal leiderschap. Pieter zal zich naast de technische zaken binnen onze Benelux-organisatie bezig gaan houden met de groei van onze business in Hybrid Cloud Security-oplossingen. Deze technologie biedt enorme kansen voor onze klanten en partners en de jarenlange ervaring van Pieter in de markt komt daarbij goed van pas.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Trend Micro

Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity-oplossingen, zet zich in voor een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen – zowel vandaag als in de toekomst. Door slimme toepassing van onze XGen security-strategie, leveren wij onze innovatieve oplossingen aan consumenten, bedrijven en overheden: connected security voor hun datacenters, cloud-omgevingen, netwerken en endpoints. Onze connected threat defense maakt het eenvoudig om threat intelligence te delen. Ook biedt het centraal inzicht en onderzoek om organisaties zo veerkrachtig mogelijk te maken.
Meer over Trend Micro

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.