Real-time Transport Visibility leverancier Shippeo vestigt zich in Europese transporthoofdstad Rotterdam

Om met een groeiend team de digitale transformatie in B2B transport te versnellen

| SHIPPEO | 2 min | 01 april 2021 9:17
Afbeelding: Dennis van Bodegom, directeur Noordwest-Europa bij SHIPPEO
Shippeo, de Europese marktleider in real-time transport visibility (RTTV) oplossingen, verruilt vandaag zijn Benelux-kantoor op Schiphol voor de Millennium Toren in het elegante hart van Rotterdam.

Shippeo maakt met zijn softwareplatform een enorme groei door dankzij de toenemende vraag naar real-time informatie over leveringen in de B2B supply chain. Klanten van Shippeo kunnen productiever en klantgerichter werken doordat ze continu weten waar leveringen zich bevinden en wat de verwachte aankomsttijd (ETA) is.

De COVID-19 crisis maakte het belang van RTTV extra duidelijk en Gartner voorspelt dan ook dat tegen 2023 50% van de productgerichte bedrijven met een RTTV-oplossing werkt.

Het Amerikaanse Battery Ventures investeerde dit jaar in Shippeo, waarmee het totaal geïnvesteerd vermogen op $71M sinds de oprichting (2014) kwam.

Het nieuwe kantoor is gevestigd in de Millennium Toren, op Weena 690, tegenover Rotterdam Centraal Station. In het prestigieuze pand bevindt zich ook het 5-sterren Marriott Hotel met restaurant The Millèn, een culinaire hotspot. De ligging is zeer centraal, op 25 minuten van Schiphol Airport. Internationale treinen als de Thalys, Deutsche Bahn en Eurostar rijden via Rotterdam CS. Met de Thalys ben je bijvoorbeeld in158 minuten op het Shippeo hoofdkantoor in Parijs.

Figuur 1: de Millennium Toren, op Weena 690, tegenover Rotterdam Centraal Station.

Dennis van Bodegom, directeur Noordwest-Europa: “We zijn heel enthousiast over deze nieuwe inspirerende werkomgeving. Rotterdam past goed bij ons; het is met zo’n 450 miljoen ton overslag met afstand de grootste havenstad van Europa en er is een grote behoefte aan real-time inzicht in de transport executie. Ons kantoor bevindt zich op de 16e verdieping dus we hebben een spectaculair uitzicht op de skyline. Vanaf deze locatie zullen we met een groeiend team onze klanten in de Benelux, Scandinavië, Groot-Brittannië en Ierland verder helpen om hun digitale transformatie te versnellen. Zodat ze efficiënter en klantgerichter kunnen zijn en concurrerend blijven.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over SHIPPEO
Shippeo, de marktleider in Supply Chain Visibility, helpt internationale bedrijven om real-time logistieke data in te zetten voor uitzonderlijke klantenservice en operational excellence. Het wereldwijde platform biedt verladers, vervoerders en eindklanten continue monitoring en maximale nauwkeurigheid van verwachte aankomsttijden voor elke levering, waardoor ze snel problemen kunnen identificeren en tijdig kunnen anticiperen. Shippeo werd opgericht in 2014 en volgt meer dan 5 miljoen ladingen per jaar voor toonaangevende klanten.
Meer over SHIPPEO
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.