Motorola breidt reeks ‘de beste smartphones voor bedrijven’ uit met lancering nieuw partnerprogramma

Een nieuwe manier om samen te werken met Motorola

| Motorola | 3 min | 01 april 2021 13:46
Copyright: Motorola
Motorola lanceert deze maand het eerste channel partner-programma. Het Motorola Enterprise Partner Program biedt een nieuwe manier om samen te werken met Motorola en geeft toegang tot een groot aantal voordelen en functies die zijn ontwikkeld om succesvolle en winstgevende go-to-market-strategieën mogelijk te maken en groei te verwezenlijken.

Het Motorola Enterprise Partner Program omvat toestellen uit Motorola's portfolio van smartphones die Android Enterprise Recommended gecertificeerd zijn. IT-managers ontvangen de hoogste beveiligingsniveaus en hebben toegang tot bedrijfsklare hardware en software, gestroomlijnde implementatie en regelmatige beveiligingsupdates.

Beveiliging is altijd een prioriteit geweest bij Motorola. Aangezien mobiele bedreigingen zich blijven ontwikkelen en omdat directe feedback van klanten een belangrijk ontwerpprincipe is, heeft Motorola onlangs ThinkShield for mobile geïntroduceerd. Dit omvat een uitbreiding van het ThinkShield-portfolio van Lenovo en de toewijding om de allerbeste beveiliging, beheerbaarheid, productiviteit en servicefuncties op bedrijfsniveau te leveren voor Motorola’s smartphones.

ThinkShield for mobile staat voor fundamentele ontwerpprincipes, een schoon besturingssysteem om potentiële beveiligingsproblemen te minimaliseren, meerdere beveiligingslagen gebouwd op Motorola's beveiligingsplatform van wereldklasse, naadloze implementatie en beheer door middel van oplossingen en belangrijke partnerships en volledige bescherming gedurende de levenscyclus van het product.

Door het ThinkShield-framework uit te breiden naar mobiel, brengen Motorola en Lenovo een ongeëvenaarde oplossing voor een naadloos aanbod, onder één dak, met beveiliging die de toestelcategorieën overstijgt.

Het nieuwe Motorola Enterprise Partner Program bouwt verder op dit ecosysteem en biedt onder meer de volgende voordelen:
  • Marketingondersteuning - inclusief toegang tot exclusieve assets om go-to-market strategieën te versterken
  • Commerciële ondersteuning - inclusief financiële kortingen, concurrerende prijzen, erkenning en beloningen voor individuen
Training en kennis - inclusief training over producten, diensten en oplossingen, toegang tot demoproducten en VIP-toegang tot exclusieve evenementen en webinars

Jean Baptiste Guillemot, Europe Chief Operating Officer bij Motorola, zegt: “Een belangrijk onderdeel van onze groeistrategie in Europa is gericht op de zakelijke markt en een belangrijke factor hierin is het ontwikkelen van relaties met Europese partners. We hebben onze business op jaarbasis verdubbeld en hebben successen geboekt in de meeste verticale markten, en nu zetten we een volgende stap om ons partnership samen met het kanaal en het MKB te versterken. Het Motorola Enterprise Partner Program is ontworpen om oplossingen op maat te maken en een sterke basis te leggen waarop onze partners sneller dan ooit kunnen groeien. Samen kunnen we ons bedrijf uitbreiden. We zijn verheugd aan te kondigen dat onder andere Central Point in Nederland binnenkort zal toetreden tot het Motorola Enterprise Partner Program, waarmee we onze respectievelijke samenwerking en positie in de zakelijke markt versterken naast ons moederbedrijf Lenovo."


Figuur 1: Jean Baptiste Guillemot, Europe Chief Operating Officer bij Motorola.

Central Point Nederland, zegt: "We zijn verheugd om binnenkort deel te nemen aan het Motorola Channel Partner Program om het bestaande partnership tussen onze bedrijven te versterken en beter in te spelen op de behoeften van onze zakelijke klanten." Het Motorola Enterprise Partner Program wordt beheerd door een team van toegewijde Key Account Managers en omvat hands-on, op maat gemaakte ondersteuning van Motorola, zoals technische assistentie, toegang tot een speciaal portaal en vroege toegang tot al het nieuws en aankondigingen.

Motorola's krachtige mobile for enterprise-ecosysteem van toestellen en applicaties, bestaande uit het nieuwe Motorola Enterprise Partner Program, toegang tot het Android Enterprise Ready programma en ThinkShield for mobile, toont verder de compromisloze toewijding aan om innovatieve oplossingen, de beste klantervaring en een echt end-to-end productservice.

Ga voor meer informatie over het Motorola Enterprise Partner Program naar:
https://business.motorola.co.uk/

Ga voor meer informatie over het Android Enterprise Recommended programma naar:
https://www.motorola.com/nl/enterprise

Ga voor meer informatie over Thinkshield for mobile naar:
motorola.com/thinkshield

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Motorola
Motorola Mobility is een volledige dochteronderneming van Lenovo en is verantwoordelijk voor het ontwerpen en produceren van alle mobiele telefoons van het merk Moto en Motorola.
MOTOROLA, the Stylized M Logo, MOTO and the MOTO family of marks are trademarks of Motorola Trademark Holdings, LLC. LENOVO and LENOVO LEGION are trademarks of Lenovo. All other trademarks are the property of their respective owners.
Meer over Motorola
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.