Cisco Webex zet zich in voor persoonlijk welzijn, betere teamprestaties en inclusieve samenwerking

Webex-klanten toegang tot inzichten die het persoonlijk welzijn verhogen

| Cisco | 3 min | 01 april 2021 13:50
Afbeelding: People Insights screenshot | Copyright: Cisco
  • Vanaf deze zomer krijgt een select aantal Webex-klanten toegang tot inzichten die het persoonlijk welzijn verhogen, zorgen voor kwalitatief betere verbindingen en een meer inclusieve werkervaring bieden voor iedereen.
  • Met Webex People Insights kunnen individuele werknemers en teams doelen stellen en bereiken voor hun vergaderingen, hun privé-werk balans, hun werkrelaties en het beheer van hun tijd.
Om mensen te helpen slimmer te werken, burn-out tegen te gaan en meer inclusieve werkervaringen te stimuleren, verbetert Cisco Webex de People Insights-functie. People Insights, beschikbaar via de volledig vernieuwde Webex en toegankelijk via een gepersonaliseerde privéweergave, zorgt voor een afstemming van persoonlijk ingestelde doelen van de gebruiker voor vergaderingen, privé-werkbalans, werkrelaties en tijdmanagement. Ontworpen op basis van people-first, zijn inzichten beschikbaar vanuit drie invalshoeken: Persoonlijk, Team en Organisatorisch. Alle drie worden ze ondersteund met privacybescherming en security om ervoor te zorgen dat deze informatie alleen voor de gebruiker beschikbaar is.

De pandemie heeft een grote impact op de manier waarop we werken: van onderbrekingen (incl. vergadermoeheid), tot de mogelijkheden om onze manier van werken opnieuw vorm te geven. Nu 58% van de kantoormedewerkers verwacht dat ze elke maand acht of meer dagen thuis zullen werken en 98% van de vergaderingen naar verwachting deelnemers op afstand zal hebben, is er een hybride manier van werken ontstaan. Het is belangrijker dan ooit dat mensen over de nodige hulpmiddelen beschikken, ongeacht waar ze fysiek werken.

“Bij Webex geloven we dat alles begint bij jezelf - van de mensen met wie je werkt tot de netwerken die je opbouwt en koestert”, zegt Jan Roggeveen, Country Lead Collaboration bij Cisco Nederland. “We willen mensen helpen om positievere, productievere en inclusievere werkervaringen te bereiken, of ze nu aan de andere kant van de tafel, aan de andere kant van de oceaan of thuis voor het scherm zitten. Zinvolle inzichten in hoe je naadloos kunt samenwerken en kwalitatieve verbindingen kunt opbouwen, terwijl je tegelijk je tijd zo goed mogelijk kunt indelen, veranderen hoe we denken over productiviteit en welzijn op een hybride werkplek.”

People Insights stimuleert positieve werknemerservaringen en kan mensen helpen prioriteit te geven aan hun welzijn op het werk op de volgende manieren:
  • Personal Insights: alleen voor de gebruiker beschikbaar en geeft inzicht in dagelijkse trends en interacties, zodat persoonlijke voorkeuren beter ingesteld en gemonitord kunnen worden.
  • Team Insights: deze inzichten geven elk teamlid een beeld van patronen in werkrelaties, samenwerkingsgewoonten en privé-werkbalans voor het hele team - met behoud van privacy.
  • Organizational Insights: deze geven een overzicht van de samenwerkingstrends en -patronen in de organisatie om te helpen silo's op te sporen en teams te identificeren die extra ondersteuning kunnen gebruiken of meer moeten doen aan inclusiviteit.
Als onderdeel van Cisco - met 600 miljoen maandelijkse deelnemers en 6 miljard videogesprekken per maand - is Webex een van de weinige platforms met de wereldwijde schaal om de transformatie van het werk te stimuleren. In de afgelopen 6 maanden is Webex uitgebreid met 400 nieuwe functies. Sinds de pandemie heeft Webex niet alleen bedrijven geholpen om succesvol te blijven, maar het is een ook een integraal platform voor overheden, de gezondheidszorg en het onderwijs.

People Insights wordt het komende jaar gefaseerd uitgerold.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren.
Cisco en het Cisco-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Cisco en/of zijn dochterondernemingen in de VS en andere landen. Een lijst met handelsmerken van Cisco is te vinden op www.cisco.com/go/trademarks. Genoemde handelsmerken van derden zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Het gebruik van het woord partner impliceert geen partnerschapsrelatie tussen Cisco en een ander bedrijf.
Meer over Cisco
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.