HPE stimuleert data analytics met producten en partnerships voor HPE Ezmeral Software

HPE Ezmeral biedt edge-to-cloud oplossingen met geïntegreerd platform voor AI, ML en data-intensieve workloads

| HPE | 3 min | 01 april 2021 13:55
Copyright: HPE
Hewlett Packard Enterprise (HPE) kondigt vandaag toevoegingen aan voor het HPE Ezmeral-softwareportfolio. Deze nieuwe producten en partnerships stellen organisaties in staat om op een eenduidige manier toegang te krijgen tot al hun data, van de edge tot de cloud, om zo de digitale transformatie te vereenvoudigen. Het HPE Ezmeral-portfolio biedt klanten een end-to-end hybride cloud analytics-platform dat voor snellere inzichten zorgt bij AI/ML, analytics en data-intensieve workloads.

Een overzicht van de nieuwe toevoegingen:
  • HPE Ezmeral Data Fabric is nu ook beschikbaar als zelfstandige oplossing, naast dat het geïntegreerd onderdeel uitmaakt van het HPE Ezmeral Container Platform en HPE Ezmeral Machine Learning Operations (ML Ops). De HPE Ezmeral Data Fabric biedt een persistent-storagelaag voor de optimalisatie van de machine learning-modellifecycle in on-premises-, publieke cloud-, hybride cloud- en edge-omgevingen.
  • Een nieuw HPE Ezmeral Technology Ecosystem-programma met toonaangevende Independent Software Vendors (ISV’s) zoals Dataiku, MinIO, H2O.AI, Rapt.AI, Run:AI, Sysdig en Unravel. Hiermee voeren organisaties analyses sneller en gestroomlijnder uit.
  • Een nieuwe HPE Ezmeral Marketplace, ontwikkeld voor organisaties die workloads cloud-native willen maken via ISV’s en open source-projecten zoals Apache Spark en Tensorflow.

“We zien dat HPE Ezmeral van grote waarde is voor klanten met een digital-first strategie”, aldus Kumar Sreekanti, CTO en Head of Software bij HPE. “Organisaties die veel met AI doen zijn daarmee beter voorbereid op de dynamische markt van nu. De afzonderlijke HPE Ezmeral Data Fabric store en de nieuwe HPE Ezmeral Marketplace bieden organisaties een omgeving naar keuze met het inzicht en de governance over alle bedrijfsapplicaties en -data waardoor ze overal beschikken over een open, flexibele cloudervaring.”

Organisaties willen meer uit data analytics halen om sneller oplossingen en initiatieven te ontwikkelen waarmee zij zich in de markt kunnen onderscheiden. Om dit te bereiken moeten organisaties breed inzetbare manier vinden om data science te kunnen faciliteren die geschikt is voor veel verschillende en type gebruikers, tools en processtappen. Het automatiseren van end-to-end analytics oplossingen zorgt er bovendien voor dat de kwaliteit gewaardborgd blijft en men sneller in staat is om waarde te leveren aan de organisatie.

HPE Ezmeral Data Fabric is het ideale Global File System fundament voor grootschalige applicaties, een ‘data lake’ voor analytische applicaties en software defined storage voor grotere containeromgevingen. Het is beschikbaar als software-defined, schaalbare data store om data-intensieve applicaties van de edge tot de cloud te ondersteunen. Daarnaast brengt het HPE Ezemeral ecosystem de top open-source projecten en ISV’s samen met toegang tot de data en de toolsets die organisaties nodig hebben voor het moderniseren van hun enterprise applicaties.

Het HPE Ezmeral-softwareportfolio is een specifiek gebouwd hybride cloudplatform voor data science en analytische workloads waarmee organisaties op grote schaal hun data analytics-initiatieven uitvoeren en versnellen. Het bestaat uit een compleet georkestreerd Kubernetes containerplatform met een ingebouwde persistent-storagelaag en ML OPs voor data science workflows. Gecombineerd met de flexibele HPE GreenLake clouddiensten (voor een uniforme cloudbeleving) kunnen organisaties applicaties en data snel transformeren en moderniseren in een ‘as-a-service’-model.

Het HPE Ezmeral Container Platform en HPE Ezmeral ML Ops zijn beschikbaar als clouddienst via HPE GreenLake. HPE is van plan om op termijn HPE Ezmeral Data Fabric toe te voegen als dienst binnen het HPE GreenLake portfolio.

De HPE Ezmeral Marketplace levert organisaties gevalideerde full stack-oplossingen van ISV-partners om hiermee eenvoudig analytics omgevingen te bouwen met onder meer Dataiku, Run:Ai en open-source projecten zoals Apache Spark en Tensorflow. HPE is van plan om ieder kwartaal meer ISV-partners toe te voegen aan de HPE Ezmeral Marketplace.

Beschikbaarheid

HPE Ezmeral Data Fabric is beschikbaar om in iedere infrastructuur of publieke cloud uit te voeren via een softwarelicentie. Ga voor meer informatie over HPE Ezmeral naar hpe.com/ezmeral.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over HPE
Hewlett Packard Enterprise (HPE) (NYSE: HPE) is een wereldwijde marktleider op het gebied van technologische oplossingen waarmee klanten data uit de ‘edge’, de ‘core’ en de cloud kunnen verwerken, analyseren, gebruiken en toepassen. Zo stelt HPE klanten in staat om sneller nieuwe businessmodellen te ontwikkelen, klant- of werknemerservaringen te verbeteren en de operationele efficiëntie te verhogen - nu en in de toekomst.
Meer over HPE
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.