Conclusion Mission Critical beheert OT-omgeving van offshore windpark Blauwwind

Gekozen voor het operationele beheer van haar bedrijfskritische systemen

| Conclusion Misson Critical | 2 min | 06 april 2021 11:33
Copyright: Blauwwind
Blauwwind, het consortium dat het offshore windpark Borssele III & IV in de Noordzee heeft gebouwd, heeft IT-dienstverlener Conclusion Mission Critical gekozen voor het operationele beheer van haar bedrijfskritische systemen. De IT-dienstverlener draagt de verantwoordelijkheid voor de weerbaarheid van de OT-omgeving en zorgt voor een goede aansluiting op de bestaande IT-omgeving. Conclusion Mission Critical was als adviseur al nauw betrokken bij de bouw van de IT-infrastructuur van Blauwwind. Deze samenwerking bevestigt de strategische positie van Conclusion Mission Critical als bedrijfskritische IT-partner voor de energiesector.

Nul procent downtime, honderd procent beschikbaar

Het windpark Borssele III & IV heeft een geïnstalleerd vermogen van 731,5 Megawatt. Dit is voldoende groene stroom om ongeveer 825.000 Nederlandse huishoudens van energie te voorzien. Door deze maatschappelijke verantwoordelijkheid is downtime van de systemen voor Blauwwind geen optie. Speerpunten in de samenwerking met Conclusion Mission Critical zijn dan ook continue beschikbaarheid en hoge veiligheid van de OT-omgeving. Hiernaast speelt de time to market een belangrijke rol. De slimme aansluiting van nieuwe windparken op de bestaande omgeving kan met behulp van standaardisering door Conclusion Mission Critical snel worden gerealiseerd.

Luke Machen, Operations Director bij Blauwwind: ”Conclusion Mission Critical geeft ons de zekerheid dat het monitoren, beheren en onderhouden van onze OT-omgeving volledig wordt verzorgd. Hierdoor kunnen wij ons focussen op onze kerntaak: het veilige en duurzame beheer van ons windpark.”

“Deze samenwerking laat precies zien waar Conclusion Mission Critical voor staat: het overnemen van de verantwoordelijkheid voor bedrijfskritische systemen van organisaties die in het hart van de maatschappij staan”, vertelt Marc de Beer, directeur van Conclusion Mission Critical.

We zijn trots en blij met het vertrouwen dat Blauwwind in ons heeft gesteld. Een aantal van onze medewerkers is zelfs getraind om, indien nodig, op zee te kunnen werken. Door deze werkervaring te combineren met onze expertise op het gebied van kritische processen, weten wij als geen ander voor welke uitdagingen onze klant kan komen te staan. Hierdoor zijn we in staat om Nachtrust-as-a-Service te leveren aan Blauwwind.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Conclusion Misson Critical
Conclusion Mission Critical is dé IT-dienstverlener voor het ondersteunen van kritische processen van prominente organisaties in het hart van de maatschappij. Of het nu gaat om het 24/7 operationele beheer van bedrijfsapplicaties of de continue beschikbaarheid: wij nemen de verantwoordelijkheid voor de IT-omgeving waar kritische applicaties zich manifesteren en beschikbaarheid en veiligheid van (levens)belang zijn. Downtime is geen optie. We ontwerpen. We implementeren. We beheren en innoveren. Zodat uw organisatie ook in de toekomst beschikbaar, wendbaar en weerbaar blijft. Oftewel: ‘In control today, innovate for tomorrow’. We gebruiken hiervoor een unieke combinatie van A-label producten, open source niche spelers én zelf ontwikkelde software. Scherp op de laatste IT en Security trends. Secuur op de vertaalslag hiervan naar de business van onze klanten. De mens is in onze optiek net zo belangrijk als de organisatie en de techniek. Precies deze aanpak maakt het verschil. Conclusion Mission Critical. Als downtime geen optie is.
Meer over Conclusion Misson Critical
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.