Ricoh op ISE 2020: AV-integratie en nieuwe werkplektechnologie

| Ricoh | 3 min | 14 januari 2020 15:52
Afbeelding: Ricoh Collaboration Board | Copyright: Ricoh
Binnenkort laat Ricoh zien welke nieuwste innovaties het heeft ontwikkeld voor betere samenwerkingen, meer productiviteit en beter functioneren op de werkvloer. De specialist op het gebied van werkplektechnologie laat dit alles zien tijdens de grootste AV-vakbeurs ter wereld, ISE (11 – 14 februari in RAI Amsterdam).

In de RAI zal Ricoh laten zien wat het in huis heeft op het gebied van WaaS-oplossingen (Workplace as a Service), evenals het portfolio communicatieservices dat altijd in ontwikkeling is. Daarnaast kan het publiek kennismaken met de mogelijkheden voor integratie van systemen op mondiale schaal en de nieuwe, proactieve AV Managed Service van Ricoh.

Bij de stand staan specialisten die bezoekers precies kunnen vertellen hoe Ricoh op consistente wijze normen voor werkplektechnologie kan implementeren in alle landen waar de klant actief is. Dat is mogelijk dankzij Ricoh's mondiale aanwezigheid, consistente oplossingsontwerp en aanbestedingsinstrumenten, en toeleveringsketen van wereldklasse.

Onderdeel van de AV Managed Service is het AV Network Operations Centre in Polen, dat met de juiste kennis, tools en best practices op het gebied van beheer op afstand, klaarstaat voor de klant. Het is een gecentraliseerde kennisbank en betrouwbaar aanspreekpunt voor ondersteuning op verschillende niveaus in de hele EMEA regio.

Daarnaast zal het nieuwe Ricoh Collaboration Board te zien zijn. Dit stijlvolle board bouwt voort op het interactive whiteboard van Ricoh en is voorzien van een scherm tot wel 75 inch, een intuïtieve gebruikersinterface en geavanceerde AV-instellingen. De Collaboration Boards zijn leverbaar vanaf medio 2020 en gaan de samenwerking binnen teams in het bedrijfsleven en daarbuiten nog verder verbeteren.

Tijdens de vakbeurs kunnen bezoekers zelf ervaren hoe gebruiksvriendelijk de systemen zijn. Zo worden er demonstraties gehouden van Ricoh's Office365-uitbreidingsservice voor interactive whiteboards, de Ricoh Integrated Collaboration Cloud (RICC) met AI-ondersteuning voor eindgebruikers, en Reactive Suite, waarmee creatieve input op afstand mogelijk wordt. Ook kunnen bezoekers aan de Ricoh-stand meer te weten komen over het bredere portfolio van oplossingen: het uitgebreide ecosysteem voor smart vergaderruimtes, video- en samenwerkingsoplossingen, digital signage en werkplekbeheer, mede mogelijk gemaakt dankzij technologiepartners.

De AV-experts van Ricoh zijn te vinden bij stand A110 in hal 11, bij Unified Communications. Bezoekers kunnen niet alleen ervaren hoe de producten werken, maar ook te weten komen hoe ze op de werkvloer innovatiever kunnen worden en het gebruik van hun huidige werkruimtes kunnen optimaliseren. Bovendien maken bezoekers elke dag kans op een Theta V 360-camera.

Wouter Aarts, Product Marketeer bij Ricoh Nederland: "Voor zakelijk leiders in heel Europa geldt hetzelfde: allemaal roepen ze om apparaten en systemen die meer productiviteit opleveren, flexibeler inzetbaar zijn, beter samengaan met andere systemen en veiliger zijn. Enerzijds zijn ze doorlopend op zoek naar manieren om kosten te besparen, maar anderzijds willen ze hun medewerkers praktischere en gebruiksvriendelijkere apparatuur in handen geven. Innovatieve technologie is niet meer weg te denken uit de moderne werkomgeving. Onderzoek in opdracht van Ricoh wijst dan ook uit dat 81% van de werknemers van hun werkgever verwacht dat die hun de juiste middelen en

training aanreikt, zodat ze zich kunnen aanpassen aan de nieuwe rol die ze krijgen door de veranderende technologie. We kijken uit naar ISE, waar we de positie van Ricoh als betrouwbare internationale partner zullen onderstrepen en laten zien dat we de grenzen van de technologie altijd blijven verleggen, precies zoals klanten tegenwoordig verwachten."

Gratis toegang tot ISE 2020

Wilt u een gratis toegangskaart voor ISE 2020? Gebruik dan de exclusieve code 915577 van Ricoh.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Ricoh

Ricoh laat mensen beter en makkelijker werken en leven. We helpen klanten informatie en documenten effectiever organiseren en creëren. Veilig, sneller, slimmer en duurzaam. Al meer dan 80 jaar doen we dat met document management solutions, IT services en commerciële en industriële printoplossingen.
Meer over Ricoh

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.