Vitens werkt aan workspace van de toekomst met Citrix

SaaS-oplossingen die productiviteit en bedrijfsprestaties verbetert in een consistente, veilige en betrouwbare ervaring

| Citrix | 3 min | 06 april 2021 17:07
Gewaardeerd
Copyright: Jana Sabeth op Unsplash
Als grootste waterbedrijf in Nederland mag de business van Vitens nooit drooglopen. Jaren geleden nam dit innovatieve bedrijf Citrix Workspace in gebruik. Deze oplossing vormt de basis van het digitale platform van Citrix Systems, Inc., dat medewerkers een veilige en betrouwbare toegang biedt tot de systemen en applicaties die ze nodig hebben om de watervoorziening te garanderen. Door over te stappen naar de cloud zorgt Vitens voor de nodige snelheid en flexibiliteit die nodig zijn om sneller in te spelen op veranderende organisatorische behoeften en om bedrijfsresultaten te verhogen.

“De missie van Vitens is helder: iedere druppel water moet in 2030 duurzaam zijn. Om dit te bereiken is voortdurende innovatie binnen onze processen en de manier waarop we werken essentieel”, zegt Marcel Zunnebeld, Senior Advisor Digital Workspace bij Vitens. “Met Citrix creëerden we een moderne, digitale workspace waarin onze werknemers kunnen verbinden en productief kunnen werken. Door naar de cloud te verhuizen, kunnen we hun ervaringen, onze bedrijfsprestaties en de toegevoegde waarde voor onze klanten verbeteren.”

Winst in wendbaarheid

Een wendbare IT-infrastructuur is al tijden onmisbaar voor Vitens.

“We leveren water aan meer dan vijf miljoen klanten die op ons rekenen en moeten dus snel reageren op onverwachte situaties die ons hierin belemmeren”, zegt Zunnebeld. “Citrix geeft ons de flexibiliteit en wendbaarheid die we nodig hebben om dat te doen”.

Toen bijvoorbeeld de coronacrisis begon en organisaties van over de hele wereld hun medewerkers naar huis stuurden, werd het voor veel organisaties een uitdaging om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Maar niet voor Vitens. Dankzij Citrix Virtual Apps and Desktops kon de organisatie het hele klantenserviceteam binnen een week op afstand aan het werk krijgen.

Citrix Virtual Apps and Desktops wordt geleverd als onderdeel van Citrix Workspace en geeft medewerkers gepersonaliseerde toegang tot de systemen, informatie en tools die ze nodig hebben om op hun best te presteren in een uniforme omgeving, die ervoor zorgt dat beveiligingsbeleid op dynamische wijze toegepast kan worden om de veiligheid van applicaties en informatie op ieder privé- of bedrijfsapparaat te waarborgen.

Voor de transitie naar de cloud gebruikt Vitens Citrix Virtual Apps and Desktops om vanaf iedere locatie toegang te blijven bieden tot veilige en betrouwbare middelen en om bedrijfsprestaties te optimaliseren. Vanuit één enkele console binnen de Desktop-as-a-Service (DaaS)-oplossing kan IT:
  • apps en desktops op een flexibele en efficiënte manier in een hybride cloudomgeving implementeren;
  • nieuwe cloud-gebaseerde workloads uitrollen;
  • virtuele desktops en applicatiepakketten leveren voor een optimale ervaring op elk apparaat;
  • naadloze integraties realiseren met andere Citrix-producten;
  • eenvoudige toegang tot tools verkrijgen om hun omgeving te beheren, inclusief de beveiliging en prestatie-analyses om gebruikersactiviteiten en reactiesnelheid van sessies te controleren.
“Dankzij de Citrix Virtual Apps and Desktop-service hoeven we ons geen zorgen te maken over de productinstallatie, setup, upgrades en monitoring”, zegt Zunnebeld. “We besteden het uit aan Citrix en kunnen ons daardoor focussen op onze medewerkers en bedrijfsbehoeften.”

Vitens voegt zich bij een groeiend aantal bedrijven dat gebruikt maakt van Citrix’ cloud-oplossingen om een moderne digitale werkplek te creëren die medewerkers de ruimte geeft die ze nodig hebben om optimaal te presteren en hun bedrijf te laten groeien. Klik hier om meer te leren over deze oplossingen en hoe ze van toegevoegde waarde zijn voor iedere organisatie.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Slecht (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Citrix helpt klanten de toekomst van werk opnieuw uit te vinden door de meest uitgebreide beveiligde digitale werkplek te bieden, waarin alle apps, data en diensten die mensen nodig hebben om productief te zijn verbonden worden en waar IT eenvoudig complexe cloudomgevingen kan opzetten en beheren.
Citrix Systems, Inc. Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries.  All other marks are the property of their respective owners.
Meer over Citrix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.