Sejal Korenromp aangesteld als Head of EMEA Marketing bij Snyk

Verantwoordelijk wordt voor vergroting merkbekendheid en verdere uitbreiding Snyk in EMEA

| Snyk | 2 min | 07 april 2021 10:07
Gewaardeerd
Afbeelding: Sejal Korenromp, Head of EMEA Marketing bij Snyk | Copyright: Snyk
Snyk, toonaangevend bedrijf in cloud native-applicatiesecurity, heeft Sejal Korenromp aangesteld tot Head of EMEA Marketing. Korenromp is op 8 maart 2021 gestart in deze nieuwe rol waar zij verantwoordelijk wordt voor het vergroten van merkbekendheid en de verdere uitbreiding van Snyk in EMEA. Ze leidt de direct-, field- en channelmarketingprogramma’s en werkt nauw samen met het salesteam om voor elke regio een marketingstrategie te ontwikkelen.

Begin maart kondigde het snelgroeiende Snyk een Series E-financiering aan ter waarde van $300 miljoen en wordt inmiddels gewaardeerd op $4,7 miljard. Met deze investering kan Snyk voldoen aan de snelgroeiende wereldwijde vraag naar securityplatform van het bedrijf. Met Korenromp als Head of EMEA Marketing richt het bedrijf zich op het verstevigen van de positie in Europa. Korenromp komt van softwarebedrijf Elastic, waar zij zeven jaar geleden startte als een van de eerste 50 medewerkers. Hier was zij verantwoordelijk voor de EMEA-marketingstrategie en het uitbouwen van het marketingteam naar meer dan 30 medewerkers wereldwijd.

De van oorsprong Britse Korenromp woont in Nederland en heeft haar hele carrière hier opgebouwd. Ze spreekt inmiddels vloeiend Nederlands: “EMEA is een zeer belangrijke markt voor Snyk. Een groot deel van de wereldwijde ontwikkelaars bevindt zich namelijk in deze regio. In het merendeel van de Europese landen hebben we al klanten in verschillende sectoren die ons securityplatform gebruiken om sneller te ontwikkelen en transformeren op een veilige manier. Ik kijk er erg naar uit om Snyk te laten groeien in deze landen én te introduceren in nieuwe regio’s, het team uit te bouwen en samen te werken met de diverse channelpartners en technologische allianties om de gunstige vooruitzichten van de Europese markt te verzilveren.”

Het Britse bedrijf helpt ontwikkelaars om sneller en veiliger te ontwikkelen door security automatisch te integreren in bestaande workflows. Het securityplatform van Snyk is gebouwd op een eigen vulnerability database en werkt samen met strategische partners zoals AWS, Datadog, Docker, Dynatrace, IBM Cloud, Rapid7, Red Hat en Trend Micro.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Snyk
Snyk is een DevOps-first securitybedrijf dat organisaties helpt om open source veilig te gebruiken. Snyk is de enige oplossing die naadloos en proactief kwetsbaarheden en licentie-inbreuken in open source dependencies en container images vindt en herstelt. De oplossing van Snyk is gebouwd op een uitgebreide, eigen database met kwetsbaarheden, die wordt onderhouden door een gespecialiseerd researchteam in Israël en Londen. Dankzij de nauwe integratie in bestaande DevOps-workflows, broncontrole (inclusief GitHub, Bitbucket, GitLab) en CI/CD-pipelines, maakt Snyk efficiënte beveiligingsworkflows mogelijk en wordt de mean-time-to-fix gereduceerd.
Meer over Snyk
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.