Primeur: kleinste prepaid gps-tracker voor huisdieren

Spotter introduceert slimme katten en honden tracker

| Spotter | 2 min | 7 april 2021 10:16
Gewaardeerd
Copyright: Spotter
Een wispelturige Maine Coon kat of een avontuurlijke Labrador? Met de kleinste gps-tracker voor katten en honden kunnen alle bewegingen van Nederlands populairste huisdieren nauwgezet worden gevolgd. Gps-specialist Spotter uit Bergschenhoek tekent voor de waterdichte prepaid tracker, die slechts 4 cm groot is en 21 gram weegt. Via desktop of de gratis app, geschikt voor iOS en Android, kunnen katten- en hondenbezitters de avonturen van hun huisdier volgen.

De meeste meldingen van vermiste huisdieren zijn die van katten. Vorig jaar zijn er maar liefst 40.550 meldingen van vermiste katten binnengekomen bij stichting Amivedi. Er is altijd een piek te zien tijdens de zomermaanden en rond oud en nieuw. “Met een tracker is dit verleden tijd”, aldus Wendy Hofman, Marketing manager van Spotter. “Je kunt zones instellen, zoals het huisadres, park of bos. Als de kat aankomt in deze zone of deze verlaat, ontvang je hier bericht van. En we houden de hotspots van de kat bij, zodat je precies weet waar hij het liefst komt. Uiteraard kunnen ook honden of andere huisdieren op deze wijze gevolgd worden.”

Activity monitor

Dierenliefhebber Hofman is trots op de nieuwste gps-aanwinst: “Via desktop of de smartphone app kan bekeken worden waar je huisdier is en wat zijn meest bezochte plekken zijn. Maar de tracker kent meer handige functies, zoals alarmen waarmee je je kat of hond kunt trainen, bijvoorbeeld om naar huis te komen tijdens etenstijd. En als je bijvoorbeeld wil weten of je kat heel actief is of juist lui, hebben we een activity monitor ontwikkeld, waarmee je dit perfect ziet. Bovenal is de kleine afmeting van de tracker (41 mm x 13 mm) fijn voor je huisdier.”
image
Prepaid en door heel Europa
De Pet Spotter is waterdicht, werkt door heel Europa en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Er kunnen meerdere katten, honden of andere huisdieren aan één account toegevoegd worden. De Pet Spotter kost € 89,95 incl. BTW en is verkrijgbaar via www.spottergps.com. De simkaart is inclusief en hoeft dus niet te worden aangeschaft. Het gebruik is prepaid dus er zijn geen abonnementskosten. Bij het gebruik zijn alle kosten inbegrepen.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (5 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Spotter
Spotter is gespecialiseerd in gps track & trace-oplossingen voor de consumentenmarkt. De oprichters hebben jarenlange ervaring in de gps- en telecomsector waarbij track & trace-oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. De producten worden in-house ontwikkeld door een professioneel team developers.
Meer over Spotter
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.