IBM en SURF wijzigen SPSS Statistics contract

Thuisonderwijs tijdens COVID-19 makkelijker maken

| IBM | 2 min | 7 april 2021 12:20
Gewaardeerd
Copyright: IBM
IBM en SURF, de ICT coöperatie van onderwijs en onderzoek, kondigen aan dat zij de overeenkomst voor het statistische analytische softwarepakket IBM SPSS Statistics een jaar langer beschikbaar stellen voor bij SURF aangesloten instellingen. Bovendien kunnen onderwijsinstellingen de IBM SPSS Statistics gebruikerslicenties van hun instelling voortaan ook inzetten voor studenten die vanwege COVID-19 thuisonderwijs volgen. Voor deze studenten is het nu mogelijk om thuis gebruik te maken van de SPSS licentie van hun instelling.

IBM SPSS Statistics biedt studenten en medewerkers binnen het hoger onderwijs en onderzoekscentra analytische software die wordt gebruikt om zakelijke en onderzoeksproblemen op te lossen door middel van ad-hocanalyse, hypothesetesten, geospatiale analyse en voorspellende analyses. Het biedt studenten en organisaties de mogelijkheid om snel grote en complexe datasets te begrijpen door gebruik te maken van geavanceerde statistische procedures die een hoge nauwkeurigheid geven voor diepere inzichten, flexibele implementatieopties en meer bedrijfsflexibiliteit.

Vincent Visser, Director, IBM Cloud & Cognitive Software Benelux bij IBM: ”Veel studenten maken gebruik van IBM SPSS Statistics voor hun afstudeerscriptie. Dankzij deze aanpassing in het contract met SURF hoeven studenten die afhankelijk zijn van IBM SPSS Statistics geen achterstand meer op te lopen omdat ze nu thuis van het softwareprogramma gebruik kunnen maken. We werken al jarenlang samen met SURF en zijn blij dat het contract is aangepast om flexibiliteit aan studenten te bieden in deze uitdagende tijd.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (5 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over IBM
International Business Machines Corporation (IBM) is een bedrijf dat bij het grote publiek vooral bekend is vanwege de eerste IBM Personal Computer. Tot de kernactiviteiten van IBM behoren het ontwerpen en verkopen van computerhardware, -software, -technologie en dienstverlening in de IT-sector.
Meer over IBM
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.