Een miljard extra contactloze Visa betalingen: consumenten omarmen touch-free aankopen

Het vertrouwen van de consument in contactloze betalingen blijft groeien

| Visa | 1 min | 7 april 2021 17:39
Copyright: Visa
  • Nog geen jaar nadat de limieten voor contactloze betalingen in heel Europa werden verhoogd, heeft Visa één miljard extra contactloze transacties gerealiseerd, waarvan 400 miljoen in het Verenigd Koninkrijk.
  • Consumenten en verkopers maken steeds meer gebruik van contactloze betalingen als een veilige en eenvoudige manier om te winkelen – twee derde van de consumenten (65%) zegt dat zij het liefst evenveel of meer contactloze betalingen zouden gebruiken dan nu het geval is.
  • Ook nadat de contactloze limiet vorig jaar in sommige landen met maar liefst 50% is verhoogd en nadat werd aangekondigd dat de limiet in het Verenigd Koninkrijk zal worden verhoogd tot £100, blijft contactloos betalen één van de veiligste en handigste manieren om te betalen met Visa.

Visa kondigt vandaag aan dat het één miljard extra contactloze betalingen heeft verwerkt, waar consumenten voorheen nog handmatig een pincode moesten invoeren. Het vertrouwen van de consument in contactloze betalingen blijft groeien. Deze mijlpaal is bereikt in minder dan een jaar tijd sinds de limieten voor contactloze betalingen in 29 landen in heel Europa werden verhoogd als reactie op de COVID-19-pandemie.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Visa
Visa Inc. (NYSE: V) is wereldleider op het vlak van digitale betalingen. Onze missie is de wereld te verbinden door middel van het meest innovatieve, betrouwbare en veilige betalingsnetwerk, dat de beste kansen biedt aan individuen, bedrijven en economieën. Ons geavanceerde wereldwijde netwerk, VisaNet, biedt veilige en betrouwbare betalingen over de hele wereld en kan meer dan 65.000 transactieberichten per seconde verwerken. Visa’s continue focus op innovatie is een katalysator voor de snelle groei van connected commerce op elk apparaat. Naarmate de wereld verandert van analoog naar digitaal, zet Visa haar merk, producten, mensen, netwerk en schaal in om de toekomst van commercie vorm te geven.
Meer over Visa
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.