Kingston Digital werkt met NXP® Semiconductors aan i.MX 8M Plus-processors

Gericht op machine learning, vision, multimedia en industriële IoT-apparaten

| Kingston Technology | 2 min | 08 april 2021 14:13
Gewaardeerd
Copyright: Kingston Technology
Kingston Digital Europe Co LLP, onderdeel van Kingston Technology Company, Inc., werkt samen met NXP® Semiconductors aan een nieuwe i.MX 8M Plus-applicatieprocessors. NXP is een marktleider in het ontwikkelen van applicatieprocessors voor infrastructuuroplossingen met slimme technologie.

Nieuwe generatie

Alle fabrikanten van slimme apparaten die NXP's technische verificatiekits met de i.MX 8M Plus-chipset aanvragen, zullen Kingston's eMMC aan boord zien. Dit is een verdere uitbreiding van de samenwerking tussen Kingston en NXP. De discrete geheugen- en opslagoplossingen van Kingston waren eerder ook al ingebed in de vorige generatie i.MX 6- en i.MX 7-processorkaarten van NXP.

"Onze nieuwste i.MX 8M Plus-processor richt zich op machine learning, vision, multimedia en industriële IoT-apparaten,” zegt Jeff Steinheider, Director Global Industrial Applications Processor Product Marketing bij NXP Semiconductors. “Net als bij eerdere NXP-applicatieprocessors, is het geweldig om met Kingston samen te werken en hun embedded geheugenoplossingen op te nemen in onze evaluatiekits die naar ontwikkelaars en fabrikanten worden gestuurd. Onze relatie zit diep, in zowel engineering als marketing."

Enorme eer

Kingston is trots op het feit dat hun ingebouwde eMMC-geheugenoplossing onderdeel uitmaakt van de nieuwste applicatieprocessor van NXP. "We zijn vereerd om ons partnerschap met NXP, een van de beste halfgeleiderbedrijven ter wereld, uit te breiden met hun nieuwste i.MX 8M Plus-evaluatiekit," vertelt Richard Bull, Strategic Marketing and Business Development Director bij Kingston EMEA. "De producten van Kingston ondersteunen machines en apparaten overal, van datacenters tot bedrijfs- en client-pc's; evenals vele embedded producten. We zijn al meer dan 33 jaar actief in de geheugenbranche en werken met NXP is een mooie manier om onze inspanningen op het gebied van embedded solutions verder te versterken."

Toegenomen aanwezigheid

Kingston startte met embedded memory-activiteiten in 2010 om te voorzien in de toen groeiende trend naar smartphones, tablets en vroege IoT-oplossingen. Nu de wereld een steeds meer geautomatiseerde levensstijl aanneemt via slimme apparaten, is Kingston's aanwezigheid in embedded-geheugenindustrie enorm gegroeid. Als gevolg hiervan zijn Kingston's geheugenoplossingen te vinden in industriële toepassingen – waaronder het beheren van wagenparken en apparaten die 5G-telecommunicatie mogelijk maken – evenals in consumentenproducten voor thuisgebruik, zoals Bluetooth®-luidsprekers, robotstofzuigers en wearables.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Kingston Technology

Kingston Technology Company is de grootste onafhankelijke geheugenproducent ter wereld.
Meer over Kingston Technology

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.