Zendesk stelt nieuwe CMO aan en neemt bestuurders NBA en Netflix op in Raad van Bestuur

Anticipatie op de voortdurende groei van het bedrijf

| Zendesk | 2 min | 09 april 2021 10:37
Afbeelding: Alex Constantinople, CMO bij Zendesk | Copyright: Zendesk
Zendesk, Inc. heeft een aantal strategische benoemingen gedaan binnen de directie en de Raad van Bestuur. Met het vormen van het nieuwe team anticipeert Zendesk op de voortdurende groei van het bedrijf.

Alex Constantinople start op 10 mei bij het bedrijf als Chief Marketing Officer. Brandon Gayle en Steve Johnson zijn per 31 maart toegetreden tot de Raad van Bestuur. Zendesks huidige CMO Jeff Titterton wordt Chief Operating Officer van Zendesk.

“Nu we de volgende groeifase bij Zendesk ingaan, willen we nog doelgerichter werken. We bouwen aan een langetermijnvisie voor ons product, het team en onze klanten. We zijn verheugd dat Alex zich bij ons directieteam voegt en Brandon en Steve lid worden van ons bestuur”, aldus Mikkel Svane, CEO en oprichter van Zendesk.

Constantinople, een doorgewinterde strategische marketeer en een bekende naam in de markt, komt over van Outcast, een gerenommeerd marketingbureau in San Francisco. Daar was ze tot vorige maand CEO en al ruim tien jaar een belangrijke sparringpartner van een aantal van 's werelds meest innovatieve technologiebedrijven. Ze gaat een belangrijke rol spelen bij het definiëren, ontwikkelen en afstemmen van de strategie van Zendesk, de algehele communicatie en positionering in de markt, en zal het bedrijf helpen de merkidentiteit verder te ontwikkelen.

"Ik kijk ernaar uit onderdeel te worden van het Zendesk-team en een marketingorganisatie te leiden die bekend staat om het creëren en leveren van goede merkervaringen voor klanten", aldus Constantinople. "Er liggen zoveel kansen voor Zendesk om de toekomst van klantenservice vorm te geven zeker gezien de aanhoudende langetermijngroei en de mijlpaal van een omzet van 1 miljard dollar die afgelopen jaar werd bereikt.” Alex Constantinople

Brandon Gayle is Executive Vice President van Spurs Sports and Entertainment, eigenaar van het NBA-team de San Antonio Spurs. De ervaring van Brandon om de missie en het doel van een bedrijf te verbinden met zijn product en klanten, is van grote waarde voor Zendesk. Voorafgaand aan deze functie werkte hij langere tijd bij Facebook en Instagram. Voor die tijd bekleedde Brandon functies bij Groupon, de New York Jets en werkte hij als consultant bij Bain & Company.

Steve Johnson is een user experience-expert. Hij bouwt, begeleidt en coacht creatieve organisaties die slimme producten ontwerpen. Momenteel is hij Vice President User Experience bij Netflix, en daarvoor werkte hij voor Electronic Arts, Adobe en LinkedIn. Terwijl Zendesk zijn activiteiten wereldwijd blijft uitbreiden, zal Steve zich richten op het tot uiting brengen van het unieke perspectief van een doelgroep in design.
image
V.l.n.r. Brandon Gayle, Steve Johnson

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Zendesk

De beste klantervaringen worden gerealiseerd met Zendesk (NYSE: ZEN). Zendesk’s krachtige, flexibele en schaalbare producten voor customer service en engagement komen tegemoet aan de behoeften van iedere organisatie.
Meer over Zendesk

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.