Lumen benoemt Ian Cunningham tot Vice President Sales & Customer Success EMEA

Cunningham’s uitgebreide ervaring in communicatie en technologie ondersteunt Lumen’s groei

| Lumen | 2 min | 12 april 2021 11:26
Afbeelding: Ian Cunningham, Vice President Sales & Customer Success EMEA bij Lumen | Copyright: Lumen
Ian Cunningham is de nieuwe Vice President Sales & Customer Success van Lumen Technologies in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Hij geeft leiding aan de sales voor enterprise, groothandels en de indirecte sales en daarnaast is hij verantwoordelijk voor de customer success inspanningen in deze belangrijke regio.

Cunningham gaat een belangrijke rol spelen bij het versnellen van de groei van Lumen en de ambitie om organisaties te helpen om te profiteren van de opkomende technologieën van de vierde industriële revolutie. Hij richt zich op het mogelijk maken van het potentieel van klanten, met behulp van het Lumen technologieplatform. Het platform helpt bedrijven hun data te benutten en de volgende generatie bedrijfsapplicaties te implementeren die belangrijk zijn voor hun groei en digitale bedrijfssucces.

Brede ervaring in communicatie en tech

Cunningham heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen de communicatie- en technologie-industrie. Hiervoor werkte hij bij Zayo, waar hij recentelijk managing director voor Europa was, en daarvoor senior vice president of sales voor Europa. Voorafgaand aan Zayo, bekleedde Cunningham senior sales posities bij Level 3 Communications, Vodafone en BT en werkte hij als managing director bij Experian.

Digitale innovatie stimuleren

"Ian is een uitstekende sales aanvoerder met veel ervaring in het bouwen van teams die klanten helpen voortdurend succes te behalen", aldus Laurinda Pang, president, global customer success bij Lumen Technologies.

"Zijn ervaring zal van groot belang zijn om onze groei in de EMEA-regio naar de volgende fase te leiden. Bedrijven zijn op zoek naar een betrouwbare partner om de technologische oplossingen te leveren die de dynamische data- en applicatiebehoeften van de vierde industriële revolutie ondersteunen en die digitale innovatie stimuleren. Ik ben ervan overtuigd dat Ian de expertise en het inzicht heeft in de specifieke behoeften van onze klanten om hen te helpen uitzonderlijke bedrijfsresultaten te behalen."

Regionaal en wereldwijd concurreren

"Het is een opwindende tijd om bij Lumen aan de slag te gaan", aldus Cunningham. "De vierde industriële revolutie transformeert in hoog tempo de manier waarop bedrijven opereren en Lumen zit in de ideale positie om klanten te helpen in dit nieuwe tijdperk en mooie digitale ervaringen te creëren. Het bereik van Lumen’s wereldwijde netwerkinfrastructuur in combinatie met een uitgebreid portfolio met toonaangevende oplossingen en diensten, biedt organisaties de tools die ze nodig hebben om de data-intensieve en latency-gevoelige workloads van next-generation applicaties te ondersteunen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het getalenteerde team van Lumen om onze klanten te helpen voorop te blijven lopen en concurrerend te zijn, zowel regionaal als wereldwijd."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Lumen
Lumen (NYSE: LUMN) gelooft dat de mensheid op zijn best is wanneer de manier waarop we leven en werken door technologie wordt verbeterd. Met 700.000 kilometer aan glasvezel om klanten in meer dan 60 landen te bedienen, leveren we het snelste, meest veilige wereldwijde platform voor applicaties en data zodat bedrijven, overheidsinstellingen en gemeenschappen geholpen kunnen worden om bijzondere ervaringen te leveren.
Meer over Lumen
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.