Oracle helpt organisaties de werknemerservaring te verbeteren met Oracle Journeys

Innovaties in Oracle Cloud HCM stellen HR-teams in staat gepersonaliseerde, AI-gestuurde ondersteuning voor werknemers te realiseren

| Oracle | 2 min | 12 april 2021 14:57
Afbeelding: Journeys LaunchPad geeft werknemers de mogelijkheid om op één centrale plek Journeys te zoeken en starten | Copyright: Oracle
Vandaag kondigt Oracle een nieuw platform aan waarmee het een meer intuïtieve, gepersonaliseerde en gestroomlijnde werknemerservaring biedt binnen Oracle Fusion Cloud Human Capital Management (HCM). Oracle Journeys biedt organisaties een centrale plek die werknemers helpt alle aspecten van hun werk te doorlopen en complexe taken te voltooien. De nieuwe functionaliteiten stellen HR-teams in staat werknemers stap-voor-stap begeleiding te bieden bij uiteenlopende zaken zoals onboarding, de geboorte van een baby, terugkeer naar de werkplek, de lancering van een nieuw product of carrièreontwikkeling.

“Het afgelopen jaar werd ons huis ook ons kantoor. We raakten gewend aan de manier waarop technologie ons privéleven verbeterde en werknemers verwachten diezelfde ervaring nu ook op kantoor”, zegt Chris Leone, Senior Vice President Development, Oracle Cloud HCM. “Wanneer de kantoren weer opengaan, is het van cruciaal belang werknemers consistente en positieve ervaringen te bieden, of ze nu thuiswerken of op kantoor. Maar er is meer nodig. Organisaties moeten gedurende de hele loopbaan van een werknemer begeleiding bieden; van training, het vinden van een mentor en terugkeer naar kantoor tot veilig reizen. Oracle Journeys helpt HR-teams waarde te creëren die verder gaat dan de traditionele HR-processen.”

De innovaties binnen Oracle Cloud HCM omvatten:
  • Journeys LaunchPad: biedt werknemers één centrale plek om de op hun behoeften afgestemde Journey te verkennen, te lanceren en te delen. Het platform kan elke Journey faciliteren, of deze nu is toegewezen door een manager of aanbevolen door AI.
  • Journeys Creator: deze innovatie stelt HR-teams in staat Journeys door de hele organisatie heen te creëren, aan te passen en toe te wijzen. Het biedt toegang tot een bibliotheek van reeds gecreëerde Journey-templates die kunnen worden aangepast aan de unieke behoeften van het bedrijf, het personeelsbestand of individuele teams.
  • Journeys Booster: helpt bij de integratie van HR-processen met andere bedrijfsfuncties zoals financiën, operations en facility management met systemen en externe applicaties van externe partijen. Dit maakt end-to-end procesafronding binnen een enkel platform mogelijk, ondersteund door de procesautomatiseringsmogelijkheden van Oracle Process Cloud.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Oracle

Oracle Corporation is een Amerikaans multinationaal computertechnologiebedrijf met hoofdkantoor in Redwood Shores, Californië. Het bedrijf verkoopt databasesoftware en -technologie, cloud engineering-systemen en bedrijfssoftwareproducten.
Oracle en Java zijn geregistreerde merken van Oracle Corporation.
Meer over Oracle

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.