Info Support behaalt Kubernetes on Microsoft Azure advanced specialization

Eerste Nederlandse IT-dienstverlener die deze erkenning krijgt

| Info Support | 2 min | 13 april 2021 10:36
Copyright: Info Support
Info Support heeft als eerste Nederlandse IT-dienstverlener de Kubernetes on Microsoft Azure advanced specialization behaald. Dit is het resultaat van een externe audit en weerspiegelt de uitgebreide kennis, ervaring en bewezen expertise in het uitrollen en managen van gehoste Kubernetes-omgevingen in Microsoft Azure. Advanced specialization overstijgt de Gold partnerstatus.

Thomas de Klerk, Alliance Manager bij Info Support: “Deze waardering betekent vooral veel voor Info Support omdat dit onafhankelijk bewijs is dat we klanten echt helpen met onze kennis en kunde.”

De Microsoft advanced specializations zijn in 2019 in het leven geroepen om naar gebruikers toe nog duidelijker aan te geven welke Microsoft partners uitblinken en voldoen aan strenge criteria op het gebied van klantensucces en expertise. De erkenning is een aanvulling op de langer bestaande Gold en Silver partnerstatus.

De functie van Kubernetes in een applicatielandschap is het besturen van de containerizatie van applicaties. Azure Kubernetes Service (AKS) van Microsoft versimpelt het uitrollen van een gemanaged Kubernetes cluster in Azure en reduceert veel van de complexiteit en operationele overhead. Dit zorgt voor meer snelheid in het ontwikkelenproces en daarmee een kortere time-to-market. Kritieke taken als onderhoud en health monitoren worden automatisch door Azure geregeld.

“Werken met Kubernetes is erg populair binnen de cloud-native applicatieontwikkeling. Wij zetten het bij veel projecten in en hebben hier dus ruime ervaring mee. Het behalen van de advanced specialization is een mooie bevestiging dat we hier goed in zijn”, zegt De Klerk.

Advanced specialization ervaring

Wie in aanmerking wil komen voor een advanced specialization status, moet eerst minimaal voor het betreffende aandachtsgebied over een Gold partnerstatus beschikken. De stap van Gold partner naar advanced specialization bestaat uit een uitgebreide audit door een onafhankelijk bureau. Aanvullend zijn klantverwijzingen nodig en worden de relevante vaardigheden en prestaties beoordeeld. Alleen op deze manier kunnen partners volgens Microsoft aantonen over diepgaande kennis, uitgebreide ervaring en bewezen succes te beschikken.

‘Bewezen goed in het helpen van klanten met een cloud-oplossing’

“Info Support zet stevig in op de ontwikkeling van cloudapplicaties en wil dat klanten hierop succesvol kunnen overstappen”, vertelt De Klerk. Hij vervolgt: “Kubernetes on Microsoft Azure advanced specialization laat zien dat we niet alleen de theoretische ervaring hebben om dit te realiseren, maar ook in de praktijk hebben laten zien wat we kunnen. Daarbij zijn alle stappen vastgelegd en is alle ervaring eveneens gedocumenteerd.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Info Support
Info Support is specialist in maatwerksoftware, data solutions, beheer en trainingen en is vooral actief in de sectoren energie, mobiliteit, fintech, zorg, industrie en agrifood.
Meer over Info Support
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.