RS Components kiest Orange Business Services

Exclusieve managed service provider om zakelijke flexibiliteit wereldwijd te verbeteren

| Orange Business Services | 3 min | 13 april 2021 13:13
Copyright: RS Components
  • Network transformative staat centraal in de digitale strategie van RS Components’
  • Toekomstbestendige werkplek voor de klantenservicecentra van RS Components’
RS Components (RS), een wereldwijde partner voor omnichanneloplossingen voor industriële klanten en leveranciers, heeft Orange Business Services gekozen als enige end-to-end managed services provider. Orange zal een grote transformatie van de volledige wereldwijde infrastructuur van RS doorvoeren, de verkoopprocessen digitaliseren en de contactcenteractiviteiten naar de cloud verplaatsen.

Deze projecten vormen een centraal onderdeel van de digitale transformatie van RS, die is ontworpen om kosten te verlagen, de netwerkmogelijkheden te moderniseren en nieuwe technologieën te introduceren. Ze omvatten SD-WAN en telefonie-upgrades om het bedrijf toekomstbestendig te maken. Met een volledig geïntegreerd ecosysteem dat connectiviteit, cyberbeveiliging, samenwerking en klantervaring integreert binnen één beheerd platform, kan RS het bedrijf online op afstand runnen in tweeëndertig landen. Het stelt het bedrijf ook in staat om nieuwe diensten te creëren en haar positie in een sterk concurrerende markt te behouden.

De oplossing vergroot de bedrijfsflexibiliteit, voldoet aan de PCI DSS-regelgevingsverplichtingen en vereenvoudigt de bedrijfsprocessen van RS. Belangrijk is dat het ervoor zorgt dat klanten en partners een consistente ervaring hebben via meerdere kanalen, zowel telefonisch als online. Orange heeft de werkruimtemogelijkheden van het bedrijf geüpgraded door de integratie met Microsoft Teams, waardoor contactcentermedewerkers op afstand kunnen werken. Dit is van onschatbare waarde geweest voor RS tijdens de pandemie om hun contactcentrum volledig functioneel te houden.

Een toekomstbestendige werkomgeving die een verbeterde klantervaring biedt

Orange Business Services biedt RS een volledig geïntegreerd cloud-gebaseerd samenwerkings- en contactcenterplatform, dat zorgt voor convergentie en naadloze communicatie tussen front- en backoffice-bedrijfsfuncties. Dit komt bovenop het feit dat RS Orange Business Services heeft gekozen als enige managed services provider, dat flexibele SD-WAN, LAN, beveiliging, conferencing, video, spraak en contactcenterdiensten en ondersteuning omvat.

“Het transformatietraject met Orange is tot dusver zeer effectief geweest. Het is er een van echte samenwerking en partnerschap. De nieuwe infrastructuur van Orange Business Services ondersteunt een veilig, veerkrachtig en toekomstbestendig omnichannelaanbod en ondersteunt tegelijkertijd onze strategie voor werken op afstand ”, aldus Jes Riley, vice-president IT Operations, RS Components.

“Omdat hun contactcenteroplossing een aanzienlijke inkomstenstroom oplevert en, naast hun netwerkinfrastructuur, van vitaal belang is voor hun toekomstige zakelijke succes, was het belangrijk dat RS een partner koos die hen kon ondersteunen bij het realiseren van hun digitale ambities. Orange heeft door zijn flexibele aanpak geholpen om de antwoorden te vinden op de zakelijke uitdagingen waarnaar ze op zoek waren, ”aldus Kristof Symons, executive vice president International, Orange Business Services.

Over RS Components

RS Components is een handelsmerk van Electrocomponents plc, een wereldwijde partner voor omnichanneloplossingen voor industriële klanten en leveranciers die betrokken zijn bij het ontwerpen, bouwen of onderhouden van industriële apparatuur en faciliteiten. We streven ernaar onze klanten een ongeëvenaarde keuze aan producttechnologieën te bieden, problemen op te lossen met innovatieve oplossingen en een klantervaring van wereldklasse te bieden, waardoor het gemakkelijk wordt om zaken met ons te doen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Orange Business Services

Orange Business Services is een netwerk-native digitale dienstverlener en de wereldwijde enterprise-divisie van de Orange Group. We verbinden, beschermen en innoveren bedrijven over de hele wereld om duurzame bedrijfsgroei te ondersteunen. Door expertise op het gebied van connectiviteit en systeemintegratie is Orange Business Services in staat bedrijven te ondersteunen op het gebied van softwaredefined networking, multi-clouddiensten, data en AI, slimme mobiliteitsdiensten en cybersecurity. Orange biedt begeleiding in elke fase van de gegevenscyclus: van verzameling, transport, opslag en verwerking tot analyse en delen.
 
Nu bedrijven gedijen op innovatie, plaatst Orange Business Services haar klanten in het hart van een open ecosysteem om samenwerking te stimuleren.
Orange en alle andere Orange product- of dienstnamen zijn handelsmerken van Orange of Orange Brand Services Limited.
Meer over Orange Business Services

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.