BrainCreators kondigt tijdens Hannover Messe intelligente digitale inspecteurs voor de industrie aan

Intelligente digitale inspecteurs kunnen voor verschillende inspectietaken worden ingezet

| BrainCreators | 2 min | 13 april 2021 13:17
Copyright: BrainCreators
BrainCreators, de specialist in visuele inspectie op basis van AI technologie, kondigt vandaag tijdens de Hannover Messe intelligente digitale inspecteurs voor de industrie aan. De intelligente digitale inspecteurs kunnen voor verschillende inspectietaken worden ingezet. Denk hierbij aan visuele inspectie van oppervlaktes, objecten en ruimtes. Zodra de intelligente digitale inspecteurs een afwijking waarnemen, kunnen gebruikers een melding krijgen om het probleem op te lossen. Alle detecties worden verzameld in een interactieve omgeving. Zodoende kunnen fabrikanten processen efficiënter maken, kosten besparen en risico’s beter in kaart brengen.

De intelligente digitale inspecteurs zijn gebaseerd op het BrainMatter platform. Domeinexperts kunnen hun kennis overdragen aan de digitale inspecteur aan de hand van voorbeelden. De digitale inspecteur kan vervolgens de inspectietaak sneller, volledig consistent en zonder pauzes overnemen.

“Fabrikanten streven ernaar om de hoogste kwaliteit te leveren tegen de laagste kosten tijdens het productie- of assemblageproces. Tegelijkertijd moet aan de voorschriften worden voldaan en de veiligheid van werknemers te allen tijde worden gegarandeerd. Hierdoor moeten diverse visuele inspecties worden uitgevoerd om te checken op gevaren, defecten en kwaliteitsproblemen,” aldus Jasper Wognum, medeoprichter en CEO van BrainCreators: “Veel fabrieken laten deze herhalende inspecties handmatig uitvoeren. Dankzij onze intelligente digitale inspecteurs is kunnen experts hun aandacht op belangrijker zaken richten, terwijl inspecties sneller, beter en kostenefficiënt uitgevoerd worden.“

Aanvullende informatie over intelligente digitale inspecteurs voor de industrie kunt u vinden via: https://www.braincreators.com/braincreators-hannover-messe-2021.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BrainCreators
BrainCreators is in 2016 opgericht door drie ondernemers die elkaar in de jaren 90 hebben leren kennen via de opleiding Artificial Intelligence aan de Universiteit van Amsterdam. BrainCreators wil met intelligente automatisering de kwaliteit van het leven verbeteren door repeterende handelingen te automatiseren. Dankzij haar BrainMatter platform kunnen organisaties snel digitale inspecteurs ontwikkelen, die direct als digitale dienst inzetbaar zijn in de fysieke wereld.
Meer over BrainCreators
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.