Celonis lanceert nieuwe Execution Management innovaties

Met de innovaties en uitbreidingen kunnen klanten bedrijfsprocessen efficiënter maken

| Celonis | 2 min | 13 april 2021 14:13
Copyright: Celonis
Celonis lanceert vandaag een nieuwe serie apps en toepassingen voor zijn ‘Execution Management Platform’. Met de innovaties en uitbreidingen kunnen klanten van Celonis bedrijfsprocessen efficiënter maken, zodat zij miljoenen euro’s kunnen besparen.

Het vernieuwde platform gebruikt data uit alle lagen van de organisatie, in combinatie met verschillende algoritmen en machine learning, om inefficiënties in bedrijfsprocessen op te sporen en te verbeteren. Onder Celonis’ klanten die het platform al succesvol gebruiken zijn enkele van ’s werelds grootste bedrijven in verschillende sectoren, zoals de financiële sector en de maakindustrie.

Onder de nieuwe functionaliteiten van het platform vinden gebruikers onder andere:
  • Meer toegang tot procesdata: Uitgebreide data-inname uit realtime en streaming bronnen van Snowflake, Coupa en Salesforce Platform Events. Data uit elk op API gebaseerd systeem kan met de nieuwe low-code extractor ingeladen worden.
  • Diepere procesintelligentie: De software plant veranderingen in processen en voorspelt de impact ervan met een nieuwe, op machine learning gebaseerde simulator.
  • Uitgebreide automatisering en action flows: Het platform heeft een bibliotheek met meer dan 1000 vooraf gebouwde Integromat automatiseringsoplossingen en 10.000 ontworpen uitvoeringsacties.

Celonis Execution Apps

De nieuwe Celonis Execution Apps maken de apps collectie van Celonis compleet. Met de applicaties kunnen klanten van Celonis onder andere hun logistiek en financiën opnieuw inrichten, zonder dat zij het onderliggende transactiesysteem hoeven te vervangen of aan te passen.
  • Order Management: Helpt klanten met de complexiteit van hun supply chain, zodat zij op tijd kunnen leveren tegen lagere kosten. De app verbetert foutieve orders en maakt voorspellingen over leveringen, zodat levertijden nauwkeurig kunnen worden ingeschat.
  • Inventory Management: Deze app verwijdert onnodige stappen in voorraadbeheer. Geautomatiseerde datacorrectie en realtime monitoring van de inventaris reduceren kosten en maken optimale voorspellingen mogelijk.
  • Procurement Management: Zorgt voor inkoop op de het juiste moment, tegen de juiste prijs en onder goede voorwaarden. Deze app automatiseert inkooporders en brengt de totale kosten omlaag.

Alex Rinke, co-CEO en mede-oprichter van Celonis: “Het succes van zakendoen zit hem voor 99 procent in goede uitvoering. Wij hebben jarenlange ervaring met de data die bedrijfsprocessen genereren, en hebben een manier gevonden die data te gebruiken om intelligente beslissingen te nemen. Organisaties die data op deze manier weten te gebruiken zijn efficiënter, bieden een betere customer experience en gebruiken minder resources. Zij zijn de winnaars van de toekomst.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Celonis
Celonis is een softwarebedrijf dat de Intelligent Business Cloud aanbiedt, een oplossing gebaseerd op process mining-technologie. Als marktleider in process mining, helpt Celonis bedrijven snel inzicht te krijgen in operationele processtromen voor het optimaliseren van hun bedrijfstransformatie. Dit resulteert in besparingen en tegelijkertijd zorgt het voor een hogere klanttevredenheid.
Meer over Celonis
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.