Seeders en Made by Mouses starten samen Amazon-agency Reachers

Een agency dat bedrijven helpt om internationaal succesvol te worden op Amazon

| Reachers | 3 min | 14 april 2021 13:17
Gewaardeerd
De bedrijven Seeders en Made by Mouses bundelen hun krachten en starten samen Reachers, een agency dat bedrijven helpt om internationaal succesvol te worden op Amazon. Door een groeiende vraag vanuit de markt en de weinige specialistische bureaus op het gebied van de Amazon-marketplace zien Dennis Akkerman van Seeders en Daniel Hukkelhoven van Made by Mouses een gat in markt.

Internationaal op Amazon

Amazon behoort tot één van de grootste product zoekmachines van de wereld. Het is daarom voor bedrijven essentieel om zichtbaarheid op de Amazon-marketplaces te vergaren. Dit is dan ook waar Reachers zich op richt: bedrijven helpen om meer uit de verkoop op Amazon te halen en daar hun zichtbaarheid te vergroten.

Reachers biedt drie expertises waarmee ze bedrijven gaan adviseren over hun mogelijkheden op Amazon. Met marketplace onboarding geven ze advies en ondersteuning bij het registreren van een merk bij Amazon. Daarnaast wordt er door middel van listing optimalisatie met SEO-technieken onderzocht hoe het bedrijf met bepaalde product titels en backend keywords beter vindbaar wordt op Amazon. Ook biedt Reachers Amazon advertising waarmee door verschillende manieren van adverteren een assortiment binnen de marketplace onder de aandacht gebracht wordt. Verder biedt Reachers ook nog strategie- en marktplaats advies waarin concurrentieonderzoek en productselectie ervoor zorgen dat de doelen haalbaar worden. Deze strategieën moeten ervoor zorgen dat het desbetreffende bedrijf succesvol scoort in de verschillende Amazon-marketplaces van Europa.

De kracht achter het idee

Seeders en Made by Mouses zijn allebei bedrijven die gespecialiseerd zijn in online marketing. Het idee komt dan ook niet uit de lucht vallen, aldus Hukkelhoven, die zelf al sinds 2018 actief is op Amazon met de verkoop van whitelabel producten. De stap naar Amazon- implementatie en optimalisatie was na een goed gesprek tussen beide heren dan ook snel gemaakt.

Made by Mouses’ jarenlange ervaring in e-commerce en het internationale succes op het gebied van SEO en linkbuilding van Seeders is volgens Akkerman de grote kracht achter het idee om een bedrijf als Reachers op te starten. Zo kunnen ze met Reachers het development maatwerk van Made by Mouses op het vlak van ERP-koppelingen inzetten en daarnaast gebruik maken van het feit dat Seeders al lange tijd actief is met internationale klanten. Op deze manier willen ze dan ook met hun team van technische specialisten en online marketeers de bedrijven helpen om hun positie op Amazon te optimaliseren.

Up and running

De website van Reachers staat inmiddels online, en momenteel werken ze al voor een aantal klanten. Reachers wil zich vooral richten op de grotere productiebedrijven, zoals groothandels. Ze verwachten door de groeiende vraag vanuit de markt een snelle toename in het aantal klanten. Daarom hebben ze, om hun team van specialisten uit te breiden, de mogelijkheid gecreëerd tot het volgen van een traineeship tot Amazon-specialist bij Reachers.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (2 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Reachers

Reachers is gespecialiseerd in succesvolle Amazon implementatie en optimalisatie. Met ons team van technische specialisten en online marketeers focussen wij ons volledig op internationaal Amazon succes voor alle Amazon marketplaces van Europa. Wij hebben lokale specialisten zodat wij in elke Europese Amazon marketplace actief zijn. Reachers helpt jou bij een een succesvolle uitrol op Amazon.
Meer over Reachers

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.