InterSystems stelt IRIS Data Platform binnen AWS beschikbaar

Eindgebruikers eenvoudig de mogelijkheid bieden voordeel te halen uit hun clouddiensten

| InterSystems | 2 min | 14 april 2021 13:24
Afbeelding: Kantoor InterSystems Nederland | Copyright: InterSystems
InterSystems introduceert zijn IRIS Data Platform en IRIS for Health producten als volledig beheerde diensten op Amazon Web Services (AWS). Hierdoor biedt de datatechnologieleverancier eindgebruikers de mogelijkheidom eenvoudig voordeel te halen uit hun clouddiensten, terwijl er geen hoge risico’s aan vastzitten.

De beheerde diensten zorgen voor onder meer beveiliging en beschikbaarheid in de InterSystems-omgeving binnen de AWS-infrastructuur. De end-to-end-dienst stelt klanten in staat om zich meer te richten op hun kernactiviteiten, waarbij InterSystems de inzet van software, infrastructuur, monitoring, high-availability, beveiliging, patches en updates voor zijn rekening neemt.

Gebruikers kunnen InterSystems IRIS als cloudonafhankelijk platform inzetten op alle grotere publieke clouds. Daarnaast ondersteunt het multicloud- en hybride cloudomgevingen. Met InterSystems IRIS is het integreren van meerdere technologieën niet noodzakelijk en is het eenvoudiger om applicaties te bouwen die high-performance en machine learning bevatten. Hierdoor kunnen data en silo’s eenvoudiger verbonden worden.

“We zijn bij InterSystems erop berekend dat onze beheerde diensten van hoge kwaliteit zijn, met cloud provisioning en onderhouden we tevens een veilige, schaalbare en sterk presterende omgeving voor in de AWS cloud”, zegt Scott Gnau, vice president of data platforms bij InterSystems.

Gnau vervolgt: “Onze volledig beheerde clouddiensten leveren de eindgebruikers het beste van twee werelden. Klanten kunnen de kracht van InterSystems-technologie inzetten in de cloud zonder eventuele bijbehorende zorgen en complexiteit. Het toont onze voortdurende toewijding aan investeringen in de cloud aan, waardoor we onze klanten in staat stellen van alle voordelen van de cloud gebruik te maken. Het onderstreept onze klantbetrokkenheid en -ondersteuning.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over InterSystems

InterSystems is de drijvende kracht achter de belangrijkste IT-toepassingen voor de gezondheidszorg, bedrijven en overheden. De oplossingen van InterSystems zorgen ervoor dat klanten realtime en op een veilige manier toegang hebben tot belangrijke data die ze nodig hebben om hun taken uit te voeren. Data waarmee ze verbinding kunnen maken, die ze kunnen delen en waar ze inzichten uit kunnen halen.
Meer over InterSystems

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.