Cumulus Networks en Infradata slaan handen ineen

Open netwerktechnologie biedt schaalbaarheid en flexibiliteit in het moderne datacenter

| Cumulus | 3 min | 15 januari 2020 13:42
Cumulus Networks, innovatieleider op het gebied van open, moderne en schaalbare netwerken, en Infradata, toonaangevende leverancier van security-, cloud- en netwerkoplossingen, bundelen hun krachten. Door gebruik te maken van de open networking software van Cumulus is Infradata nog beter in staat om te blijven innoveren en haar klanten in Europa te ondersteunen.

Open netwerktechnologie

Krachtige automatisering van netwerktaken en investeringen in nieuwe technologieën zijn noodzakelijk voor operators om competitief te blijven. Daar waar de omzetten van telecomoperators nauwelijks toenemen en verwachtingen van de dienstverlening vandaag de dag ontzettend hoog zijn, dienen er nieuwe en innovatieve modellen te worden omarmd om de operationele kosten te doen dalen en efficiënter te werken. Een goed voorbeeld van een moderne technologie is het open netwerkbesturingssysteem Cumulus Linux. Door gebruik te maken van een open netwerktechnologie en A-merk industriestandaard hardware neemt de complexiteit af en verbeteren de prestaties en betrouwbaarheid van het netwerk. Klanten van Infradata zijn met de oplossingen van Cumulus in staat om een? netwerk infrastructuur te bouwen die garant staat voor schaalbaarheid, flexibiliteit en verregaande automatisering.

Specialistische kennis

"Het is goed om te merken dat de waardering van open netwerktechnologie bij de belangrijke integrators op het gebied van cloud networking toeneemt. Zij volgen de ontwikkelingen op dat gebied op de voet”, stelt Robby van Roosmalen, Sales Director Nederland bij Cumulus Networks. “De hoogwaardige oplossingen van Cumulus in combinatie met de specialistische kennis op het gebied van cloud networking en cybersecurity bij Infradata hebben als resultaat dat organisaties compleet ontzorgd kunnen worden. Wij zijn erg blij met deze veelbelovende samenwerking.”
 
“Het partnernetwerk van Cumulus blijft in Europa sterk groeien", aldus Lara O'Brien, Senior Director Worldwide Partnerships bij Cumulus Networks. "We zijn verheugd om samen te werken met het Infradata-team, dat kennis van business intelligence, technische vaardigheden en ware passie voor open netwerken bezit die we zoeken in onze selecte partnerrelaties. We kijken uit naar hoe hoe onze samenwerking met Infradata verloopt en naar de resultaten van het beiden streven naar wederzijds succes in de markt.”

Belang van integrator

Mohamed El Haddouchi, CTO van Infradata Group: “Met onze gevestigde naam en focus op innovatie zien we de networkingmarkt sterk verschuiven naar Open Networking. Dit betekent dat de rol van integrator verandert. Verschillende oplossingen van vendoren worden geïntegreerd, net als de functionaliteiten van diverse fabrikanten. De vraag die dan opdoemt is: wie neemt de verantwoordelijkheid voor de oplossing? Deze rol is weggelegd voor een integrator als Infradata. Het belang van deze rol wordt groter en daarom hebben wij een sterke behoefte aan een samenwerkingspartner zoals Cumulus Networks. Wij zien veel kansen om ons samen te blijven onderscheiden in de netwerkomgeving en kijken uit naar de vervolgstappen in deze samenwerking.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Cumulus

Cumulus Networks levert netwerksoftware voor het ontwerpen, beheren en exploiteren van moderne datacenters en campusnetwerken die simpel, open, flexibel, veerkrachtig en schaalbaar zijn. Cumulus Linux is de enige open netwerksoftware waarmee organisaties op betaalbare en efficiënte wijze een netwerk kunnen ontwikkelen en beheren zoals ’s werelds grootste exploitanten van datacenters en campusnetwerken dat doen. Dit is mogelijk door het ontsluiten van vertical network stacks. In combinatie met Cumulus NetQ, een uiterst schaalbare reeks van tools voor netwerkbeheer, kunnen organisaties de implementatie van open netwerken bespoedigen en de gemiddelde oplossingstijd verkorten.
Meer over Cumulus

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.