ThoughtSpot benoemt Pam Holmberg als Head of People

Verantwoordelijk om wereldwijde team uit te breiden

| ThoughtSpot | 2 min | 15 april 2021 8:25
Afbeelding: Pam Holmberg, Head of People bij ThoughtSpot | Copyright: ThoughtSpot
ThoughtSpot, leider in search en AI-gedreven analytics, heeft Pam Holmberg benoemd tot Head of People. In deze rol wordt Holmberg verantwoordelijk voor employee engagement, recruitment en HR. Omdat ThoughtSpot dankzij de adoptie van de nieuwe cloud-oplossingen snel groeit, zal de focus voornamelijk liggen op het werven van medewerkers en nieuw talent.

Pam Holmberg brengt meer dan twintig jaar HR-ervaring mee. Als EVP People bij Realtor.com, voerde Holmberg de HR-afdeling aan en voerde zij strategische en tactische plannen uit. Verder was ze verantwoordelijk voor talentontwikkeling en het beheren van de relaties met de medewerkers. Voor haar functie bij Realtor.com bekleedde Holmberg verschillende HR-posities bij onder meer Veritas Technologies, Pivotal Software Inc., NetApp en LSI Logic. Holmberg is trots op haar track record in het opbouwen en ondersteunen van innovatieve en ondernemende bedrijfsculturen.

Aangezien ThoughtSpot ook op lange termijn een flexibel werkmodel nastreeft, zal Holmberg een belangrijke rol spelen om ervoor te zorgen dat werknemers de ondersteuning en middelen hebben om goed te functioneren op kantoor, thuis of in een hybride omgeving. Holmberg zal verder de teams versterken met strategische benoemingen en door het bewaken van de productiviteit en het welzijn van werknemers.

“Tijdens de pandemie hebben onze klanten meer dan ooit op ons vertrouwd om hen te helpen de disruptie en verandering te omarmen die elke branche transformeert. Onze mensen zijn absoluut essentieel om dat mogelijk te maken”, zegt Sudheesh Nair, CEO van ThoughtSpot. "Nu we ons in deze nieuwe situatie bevinden ben ik verheugd om iemand als Pam in ons team te hebben om onze medewerkers in hun functie te ondersteunen. Het in stand houden van ThoughtSpot's cultuur van onzelfzuchtige excellentie is een topprioriteit terwijl we verder groeien. Pam is de juiste leider om innovatie, diversiteit en welzijn in ons team over de hele wereld te bevorderen."

"ThoughtSpot heeft een opvallende en unieke cultuur waarbij creatief denken, samenwerking en teamwork boven alles wordt beloond", aldus Pam Holmberg, Head of People bij ThoughtSpot. "In mijn vorige functies heb ik volledig nieuwe employee advocacy-programma’s ontwikkeld. Ik zie ernaar uit om dezelfde praktische benadering naar de teams van ThoughtSpot te brengen, zeker nu de werkplek een nieuwe betekenis krijgt in een post-covid wereld. Ik ben vastbesloten onze mensen op de eerste plaats te zetten en ervoor te zorgen dat ze zich gesteund voelen."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ThoughtSpot
De meest innovatieve bedrijven ter wereld gebruiken ThoughtSpot om iedereen in hun organisatie, van manager tot medewerker, de mogelijkheid te bieden snel datagedreven inzichten te ontdekken. Met ThoughtSpot kunnen professionals een eenvoudige zoekopdracht intypen om direct miljarden rijen gegevens te analyseren. Daarnaast kunnen ze kunstmatige intelligentie inzetten om betrouwbare, relevante inzichten te krijgen die antwoord geven op duizenden vragen waar ze zelf niet aan hadden gedacht. ThoughtSpot is eenvoudig te gebruiken voor iedere business professional en krachtig genoeg om zelfs de grootste, meest complexe bedrijfsdata te verwerken zonder in te boeten op snelheid, security of beheer. Klanten gebruiken ThoughtSpot om hun besluitvormingscultuur te transformeren. Door inzichten onderdeel te maken van elk gesprek en elke beslissing, herdefinieert ThoughtSpot de rol van data bij het creëren van een meer op feiten gebaseerde wereld.
Meer over ThoughtSpot
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.