Bitdefender verbetert wereldwijde partnerprogramma om te voorzien in groeiende vraag naar geavanceerde security-oplossingen

Biedt partners kansen voor het verhogen van hun marge en het beschermen van omzet van bestaande partners

| Bitdefender | 3 min | 15 april 2021 12:39
Copyright: Bitdefender
Bitdefender, leverancier van cybersecurity-oplossingen, introduceert vandaag belangrijke verbeteringen van zijn channelprogramma, het Partner Advantage Network. Het doel hiervan is om de omzetkansen van partners te vergroten en ervoor te zorgen dat Bitdefender het makkelijkste bedrijf is om samen mee te werken binnen de security-branche. De verbeteringen stellen partners in staat om hun klanten te voorzien van geavanceerde oplossingen en -diensten van Bitdefender voor de detectie en preventie van cyberdreigingen en incidentrespons. De vraag naar deze oplossingen groeit twee keer zo snel als de groei van de markt voor endpoint-beveiliging in 20201.

“Bitdefender biedt een breed scala aan security-oplossingen voor de meest populaire segmenten, zoals endpoint-bescherming, beveiliging van workloads in de cloud en managed detection and response (MDR)”, zegt Mathias Schick, head Solution & Practice Management Security bij Bechtle Logistik & Service. “Met Bitdefender beschikken we over een sterke en betrouwbare partner om onze klanten te beschermen tegen de voortdurend veranderende cyberdreigingen. De innovatieve security-technologie en uitmuntende ondersteuning van Bitdefender zijn kenmerkend voor onze strategische samenwerking. Hierdoor zijn we optimaal in staat om onze relaties met klanten op peil te houden en verder uit te bouwen.”

In 2020 steeg het aantal actieve channelpartners van Bitdefender met 21 procent en de door het kanaal gegenereerde omzet groeit ieder jaar significant. Voortbouwend op dit succes voorziet het uitgebreide channelprogramma in operationele, marketing- en verkoopondersteuning om de concurrentiepositie en omzetkansen van partners te verbeteren en maximale toegevoegde waarde voor klanten te creëren. Het Partner Advantage Network bestaat uit verschillende niveaus, waarbij de voordelen voor partners groeien naarmate ze intensiever zakendoen met Bitdefender. Het programma biedt partners daarnaast gerichte ondersteuning op basis van hun specialisaties in security-producten en/of -diensten.

Belangrijke voordelen van het verbeterde partnerprogramma zijn onder meer:
  • Bescherming van bestaande partners – Bitdefender biedt bestaande partners meer winstgevendheid en verbeterde bescherming in het verlengingsstadium van klanten. Het verbeterde programma biedt bestaande partners die ervoor zorgen dat klanten hun Bitdefender-licenties blijven verlengen beloningen die automatisch worden bijgehouden.
  • Nieuwe omzetkansen – Kanaalpartners kunnen lucratieve omzetstromen toevoegen aan hun bestaande aanbod van security-producten en diensten met oplossingen van Bitdefender voor endpoint detection & response (EDR), waaronder extended detection & response (XDR), beveiliging van workloads in de cloud en managed detection & response (MDR).
  • Een verbeterde gebruikservaring voor het partnerportal – Partners worden een geoptimaliseerde gebruikservaring geboden bij het opvragen van belangrijke sales- en marketingcontent en tools. Een intuïtief centraal dashboard biedt hen een overzicht van hun status en toegang tot programma’s voor leadgeneratie en verkoopondersteuning.
  • Uitmuntende e-learning en verkooptraining – Partners hebben vanaf nu toegang tot een nieuw e-learningplatform dat voorziet in technische en salestutorials en intensieve verkooptraining voor alle producten en diensten van Bitdefender. Dit materiaal wordt voortdurend bijgewerkt en helpt partners om meer deals te sluiten en hechtere banden met klanten aan te gaan.

“Als marktleider op het gebied van cybersecurity legt Bitdefender wederom de lat hoger op het gebied van programma’s die de groei en winstgevendheid van partners bevorderen en inspringen op de enorme vraag naar marktleidende technologie voor endpoint-beveiliging”, zegt Steve Kelley, bestuursvoorzitter en directeur van de Bitdefender Business Solutions Group. “De nieuwe voordelen en mogelijkheden van ons Partner Advantage Network-programma zijn het resultaat van directe feedback van ruim 20.000 kanaalpartners. Ze maken ons programma tot een van de meest lucratieve ter wereld voor resellers en distributeurs.”

Ga voor informatie over het Partner Advantage Network-programma van Bitdefender en deelname daaraan naar www.bitdefender.com/partners.

1) Bron: Gartner, Inc., Forecast: Information Security and Risk Management, Worldwide, 2018-2024, update vierde kwartaal 2020, 22 december 2020

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Bitdefender

Bitdefender is een wereldwijd bedrijf op het gebied van beveiligingstechnologie dat geavanceerde end-to-end cyberbeveiligingsoplossingen en geavanceerde bescherming tegen bedreigingen biedt. Sinds 2001 heeft Bitdefender consequent bekroonde zakelijke en consumentenbeveiligingstechnologie geproduceerd en is het een voorkeursleverancier op het gebied van zowel hybride infrastructuurbeveiliging als eindpuntbescherming. Dankzij R&D, allianties en partnerschappen wordt Bitdefender vertrouwd om voorop te lopen en robuuste beveiliging te leveren waarop u kunt vertrouwen.
Meer over Bitdefender

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.