Avit Group ondersteunt ASN Autoschade met overstap naar Microsoft cloudplatform Azure

ASN Autoschade stapt over naar de cloud voor meer schaalbaarheid en flexibiliteit

| Avit | 2 min | 15 april 2021 12:43
Copyright: ASN Autoschade

Avit Group heeft PortoMotive ondersteund bij haar overstap naar het Microsoft cloudplatform Azure. PortoMotive faciliteert autoschadespecialist ASN Autoschade met eigen ontwikkelde software bij het realiseren van haar ambities voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De nieuwe cloudoplossing draagt bij aan het behalen van de gestelde ambities en faciliteert de volledige business. Daarnaast zorgt de migratie voor meer flexibiliteit, schaalbaarheid, kostenbesparingen en is het niveau van de databeveiliging naar het gewenste niveau gebracht.

Soepele overgang naar de cloud

Het realiseren van de ambitie van ASN vraagt om meer flexibiliteit en schaalbaarheid. Er is gekeken naar on-premise en cloudoplossingen. De keuze voor de overstap naar de cloud is gemaakt op basis van een Proof-of-Concept, uitgevoerd door Avit. Doordat het project van tevoren volledig is uitgedacht, is de transitieperiode vloeiend verlopen en hebben gebruikers geen hinder ondervonden. In slechts 60 minuten zijn alle systemen gemigreerd naar de cloud. De medewerkers van ASN profiteren nu van een snellere en veiligere omgeving. Avit verzorgt ook het beheer van de omgeving en werkt mee aan een verdere optimalisering van de IT-omgeving van ASN.

Mark Dijkstra, Financieel Directeur bij ASN Autoschade: “Avit Group is al vele jaren onze partner bij de ontwikkeling en optimalisatie van onze schademanagement software. De afgelopen jaren hebben wij vol ingezet op onze software om zowel voor gebruikers als opdrachtgevers het verschil te maken. En omdat onze software onze ambities voor kwalitatief hoogwaardig autoschadeherstel moet ondersteunen, was een cloudoplossing nu een logische stap. Avit Group heeft zich wederom een uitstekende partner getoond in de begeleiding van deze overstap.”

Adriaan de Koning, Accountmanager bij Avit Group: “We werken inmiddels al ruim dertien jaar samen met ASN. Ik ben trots op het wederom gestelde vertrouwen in ons als IT- en ontwikkelpartner. Door samen te werken aan de businesscase hebben we de beste oplossing gerealiseerd en waren we in staat de migratie vloeiend en snel uit te voeren. Ik kijk er naar uit om samen met ons team in de toekomst PortoMotive te blijven adviseren en de IT-omgeving van ASN verder te optimaliseren om toegevoegde waarde te blijven leveren.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Avit

Avit, specialist op het gebied van networking, collaboration, security en datacenter, verbetert bedrijfsprocessen door het ontwerpen, leveren, implementeren, integreren en beheren van IT-oplossingen. Avit beschikt over een eigen Research & Development afdeling waar innovatieve oplossingen ontwikkeld worden. Kwaliteit, kennis en innovatie staan bij Avit hoog in het vaandel. Zo is Avit ISO gecertificeerd op kwaliteit (ISO 9001), informatiebeveiliging (ISO 27001) en milieu (ISO 14001) en wordt er gewerkt volgens best practice methodieken als ITIL en Prince2. Als officieel gecertificeerd Cisco Gold –partner en Cisco Master Enterpise Networking specialist, is het bedrijf trots op zijn Cisco Transformation & Innovation Partner of the Year 2019 award en de Cisco Collaboration Partner of the Year 2019 award.
Meer over Avit

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.