Conclusion Zuyd stelt Yannick Diederen aan als Manager Creatie

| Conclusion Zuyd | 2 min | 15 januari 2020 17:17
Gewaardeerd
Afbeelding: Yannick Diederen | Copyright: Conclusion Zuyd
Conclusion Zuyd, de Limburgse dochter van Conclusion, heeft Yannick Diederen aangesteld als Manager Creatie. In deze functie draagt Diederen de verantwoordelijkheid voor het team Creatie, dat bestaat uit ontwikkelaars en beheerders. Diederen is al drie jaar werkzaam voor Conclusion Zuyd en vervulde hier eerder de functie van Business Information Analyst. Voor deze functie had hij de benodigde ervaring opgedaan bij Capgemini en CGI. Hier was hij gedetacheerd als Business Analyst en Business Consultant bij diverse opdrachtgevers, voornamelijk in de pensioen- en verzekeringsbranche. Zo heeft hij gewerkt voor onder andere Loyalis en  Aevitae. De bedrijfscultuur was reden voor de overstap naar Conclusion Zuyd drie jaar geleden: er is hier meer focus op de mens en niet enkel op de cijfers.

Van verschillende onderdelen naar één bedrijf

In 2017 is Conclusion Zuyd ontstaan door diverse werkmaatschappijen van Conclusion samen te voegen. Inmiddels is het tijd om de kennis van verschillende werkmaatschappijen te combineren en zo medewerkers in hun kracht te zetten. Dit gebeurt vanuit een nieuwe structuur en gezamenlijke kernwaarden. Van hieruit is de nieuwe functie van Diederen ontstaan.
 
Yannick Diederen is blij met zijn nieuwe functie en de rol die hij mag gaan spelen in de nieuwe structuur. “Ik geloof dat we de kwaliteit van onze bedrijfsvoering naar een nog hoger niveau kunnen tillen. We kunnen nog efficiënter en effectiever werken en ik kijk ernaar uit daar een groot aandeel in te leveren. Mijn ervaring als gedetacheerde helpt hier ook in mee. Daardoor weet ik goed wat het team dat ik aanstuur meemaakt en wat wel of juist niet werkt in de praktijk.”
 
Marco Bosma, directeur bij Conclusion Zuyd: “Ik ben verheugd dat we Yannick hebben kunnen aanstellen op deze functie. Hij heeft zich in de afgelopen jaren geprofileerd als een gewaardeerde Conclusion Zuyd-medewerker en het is mooi dat hij aan het hoofd van dit verandertraject wil staan. Daarbij zijn zijn overtuigingskracht en daadkracht welkome eigenschappen bij het invoeren van de nieuwe structuur. Met hem als manager weet ik zeker dat we een mooie verbeterslag gaan maken."

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Conclusion Zuyd
Conclusion Zuyd is de Limburgse dochter van Conclusion. Conclusion Zuyd is de digitale transformatie specialist van het zuiden en helpt organisaties optimaal te presteren. Door te helpen bij digitale vraagstukken, draagt Conclusion Zuyd bij aan het vergroten van het concurrerend vermogen, de innovatiekracht en de winstgevendheid. Ze zijn gevestigd op de Brightlands campus in Heerlen, midden in de Limburgse markt waar zij zich zo betrokken voelen. Hier helpen ze, samen met hun opdrachtgevers, Limburg digitaal toekomstbestendig te maken.
Meer over Conclusion Zuyd
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.