Zscaler pakt kloof aan in rechten voor cloud-workloads met de overname van Trustdome

Trustdome's CIEM-innovaties versterken cloudbeveligingsmogelijkheden van Zscaler’s Zero Trust Exchange

| Zscaler | 2 min | 16 april 2021 12:35
Copyright: Zscaler
Zscaler, leider in cloud-native beveiliging, kondigt de overname aan van Trustdome, een innovator op het gebied van Cloud Infrastructure Entitlement Management (CIEM). Het ontwikkelingsteam van Trustdome en de CIEM-technologie zullen worden gecombineerd met het bestaande Cloud Security Posture Management (CSPM)-platform van Zscaler, als onderdeel van Zscaler Cloud Protection (ZCP). Dit biedt een allesomvattende oplossing voor het verminderen van aanvallen op de public cloud en verbeteren van de security posture. Met deze overname breidt Zscaler ook zijn wereldwijde presence uit met zijn eerste ontwikkelcentrum in Israël, waar het bedrijf van plan is te blijven investeren.

"We breiden onze visie voor Zscaler Cloud Protection uit om klanten te helpen veilig public cloudplatforms en -services te omarmen in de cloud-first-wereld van tegenwoordig", zegt Jay Chaudhry, CEO, voorzitter en oprichter van Zscaler. "De toevoeging van Trustdome's team en innovaties in CIEM versterkt ons Cloud Protection-portfolio door least privilege-principes af te dwingen in multicloud-omgevingen, terwijl DevOps de vrijheid krijgt om te innoveren. Ik ben erg verheugd om het Trustdome-team te verwelkomen in de Zscaler-familie en ik kijk ernaar uit om de R&D-aanwezigheid van Zscaler in Israël te vergroten."

Enterprise cloud-omgevingen kunnen honderden miljoenen afzonderlijke machtigingen hebben voor zowel mensen als cloudservices, waaronder ongebruikte machtigingen, niet-federatieve slapende accounts en verkeerd geconfigureerde machtigingen. Als dit niet wordt aangepakt, kunnen aanvallers deze machtigingen gemakkelijk gebruiken om te infiltreren in cloudimplementaties. Het CIEM-platform van Trustdome helpt dit probleem op te lossen door volledige controle te bieden over wie en wat toegang heeft tot data, applicaties en services in public cloudomgevingen.

“Rechten en machtigingen worden in snel tempo de grootste security-uitdaging in de public cloud. Het Trustdome-team heeft een innovatief platform gebouwd om deze uitdaging aan te pakken en tegelijkertijd de ontwikkel- en DevOps-teams in staat te stellen snelheid en behendigheid te behouden”, aldus Ofer Hendler, CEO van Trustdome. "We kijken ernaar uit om lid te worden van de Zscaler-familie en om de uitdagingen op te lossen waarmee organisaties geconfronteerd worden op het gebied van cloudbescherming."

De overname zal naar verwachting worden afgerond vóór het einde van het fiscale derde kwartaal van Zscaler, mits aan de gebruikelijke voorwaarden wordt voldaan. De voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

Lees voor meer informatie de officiële blog: Rechten: het meest over het hoofd geziene risico in de openbare cloud.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Zscaler

Zscaler stelt grote, wereldwijde organisaties in staat om veilig hun netwerken en applicaties te transformeren voor een mobile- en cloud-first wereld. De belangrijkste services, Zscaler Internet Access en Zscaler Private Access, zorgen voor snelle, veilige verbindingen tussen gebruikers en applicaties, ongeacht apparaat, locatie of netwerk. Zscaler-services zijn 100% cloud-gebaseerd en bieden de eenvoud, verhoogde beveiliging en verbeterde gebruikerservaring die traditionele appliances of hybride oplossingen niet kunnen evenaren. Zscaler wordt gebruikt in zeer veel landen en heeft een multi-tenant, gedistribueerd cloudbeveiligingsplatform dat duizenden klanten beschermt tegen cyberaanvallen en dataverlies.
Meer over Zscaler

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.